Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:33 22 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs pentru Rutieră. Încadrare directă din sursă externă

ro

09 Sep, 2018 10:26 1344 Marime text
Inspectoratul General al Poliţiei Române organizează concurs pentru ocuparea unui număr de 9 (nouă) posturi vacante de ofiţeri de poliţie existente în statele de organizare ale structurilor rutiere din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Brăila, Călăraşi, Constanţa, Galaţi, Mehedinţi, Mureş, Sălaj, Vaslui şi Vrancea, prin modalitatea încadrării directe a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi cerinţele pentru ocuparea posturilor scoase la concurs.

Concursul se organizează în sistem centralizat la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române, iar la nivelul inspectoratelor de poliţie judeţene în ale căror state de organizare sunt prevăzute posturile vacante pentru care se organizează concurs, se constituie comisii de recrutare.

Pot participa la concurs/examen, candidaţii care îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii:
a)    să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România;
b)    să cunoască limba română, scris şi vorbit;
c)    să aibă capacitate deplină de exerciţiu;
d)    să fie apţi din punct de vedere medical, fizic şi psihologic (aptitudinea/ inaptitudinea se constată de structurile de specialitate ale Ministerului Afacerilor Interne, printr-o examinare medicală şi evaluare psihologică, potrivit reglementărilor specifice în domeniu. În situaţia în care se constată inaptitudinea pentru oricare dintre situaţii, procedura de recrutare încetează pentru candidatul respectiv. Evaluarea psihologică se susţine înaintea examinării medicale).  
e)    să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniţi;
f)    să aibă studii corespunzătoare cerinţelor postului pentru care candidează.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii