Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:07 15 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs la Direcția Control Intern din Inspectoratul General al Poliției Române! Ce funcție este vizată

ro

12 Apr, 2023 15:40 1558 Marime text


Inspectoratul General al Poliţiei Române cu sediul în Municipiul Bucureşti, Str. Mihai Vodă nr. 4 - 6, Sectorul 5, organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de șef serviciu la Serviciul Control din cadrul Direcției Control Intern din Inspectoratul General al Poliției Române, prevăzută la poziţia 218 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă.
 
Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, potrivit prevederilor art. 26 din Anexa nr. 3 la OMAI nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale MAI, care se înregistrează audio și/sau video și se va desfășura la sediul Inspectoratului General al Poliției Române din Municipiul Bucureşti, Str. Mihai Vodă nr. 4 - 6, Sectorul 5, în data de 08.05.2023.
 
Evaluarea probei de concurs se face cu note de la 1 la 10.
 
Nota minimă de promovare a probei de concurs este 7,00.
 
Candidații sunt declarați „admis” în ordinea descrescătoare a notelor obținute la interviul structurat pe subiecte profesionale. În situația în care mai mulți candidați obțin aceeași notă, este declarat „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs. În situația în care mai mulți candidați au aceeași vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Poliția Română, anunț important! Este vizat IPJ Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii