Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:12 02 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs cu recrutare din sursă internă la IPJ Constanţa

ro

06 Aug, 2019 00:00 870 Marime text

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de şef post I la Postul de Poliţie Independenţa din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Topraisar, cu recrutare din sursă internă.
 
Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în ziua de 20 august, ora 10:00, şi va consta în susţinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale.
 
Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00. În situaţia în care mai mulţi candidaţi obţin aceeaşi notă, este declarat „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs. Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.
 
Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul de la proba interviu se depun în termen de 24 de ore de la afişare, la secretariatul Serviciului Resurse Umane din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, b-dul Mamaia nr. 106, judeţ Constanţa. Contestaţiile se soluţionează de către comisia constituită în acest scop în termen de 2 zile lucrătoare de la expirarea termenului de depunere.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii