Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat PNL

ro

26 May, 2013 17:34 1872 Marime text
Vineri, 24 mai, la sediul PNL Constanţa a avut loc masa rotundă cu tema „Constituţia României este constituţia fiecăruia”. Au participat cetăţeni interesaţi să dezbată problema modificării Constituţiei, mulţi dintre cei prezenţi venind chiar cu o serie de propuneri în scris. Discuţiile au pornit de la actuala Constituţie a României în raport cu alte cărţi fundamentale ale unor state precum Marea Britanie, Franţa, SUA, participanţii oprindu-se la modelul democraţiei elveţiene şi punând chiar în discuţie oportunitatea revizuirii Constituţiei vs. schimbarea acesteia.
„Constituţia trebuie să servească cetăţeanul”, a fost ideea principală care s-a desprins la masa rotundă de vineri, organizată cu scopul de a aduna cât mai multe opinii ale constănţenilor referitoare la revizuirea Constituţiei.
La evenimentul de vineri au participat şi senatorul PNL Puiu Haşotti şi conf.univ.dr. George Şerban, Decanul Facultăţii de Drept, Ştiinţe Administrative şi Sociale din Universitatea Ovidius.
Prof. Univ. Dr. Doina Carp, preşedinte al Organizaţiei Judeţene Constanţa a Femeilor Liberale, a declarat la finalul întâlnirii că toate propunerile privind revizuirea Constituţiei adunate la această masă rotundă vor ajunge la forumul constituţional, urmând ca pe viitor femeile liberale constănţene să organizeze şi alte activităţi similare pe diverse teme de interes.
 
Departamentul de Comunicare al PNL, filiala Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii