Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:55 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casa de Asigurări de Sănătate a Judeţului Constanţa angajează șofer

ro

03 Oct, 2021 21:37 3550 Marime text
  • CAS Constanța angajează șofer  la Compartimentul achiziţii publice, logistică si patrimoniu din cadrul Direcţiei economice - personal contractual perioadă nedeterminată.

Casa de Asigurări de Sănătate a Judeţului Constanţa, cu sediul în Constanţa, bd. Mamaia nr. 57, în conformitate cu H.G. nr. 286/2011, cu modificările şi completările ulterioare, organizează concurs, în data de 25 octombrie 2021, pentru ocuparea funcţiei contractuale de execuţie vacante de şofer I, la Compartimentul achiziţii publice, logistică si patrimoniu din cadrul Direcţiei economice - personal contractual perioadă nedeterminată.

Concursul va avea loc la sediul C.A.S. Constanţa si constă intr-o probă scrisă, ce se va desfaşura în data de 25.10.2021, ora 10.00, şi interviu, ce se va desfăşura în termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Condiţii specifice de participare:
  • permis de conducere categoria B,
  • vechime minimă în activitate 1 an,
  • studii generale/medii.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul C.A.S. Constanţa, în termen de 10 de zile lucrătoare de la data afişării anunţului în Monitorul Oficial al României.

Actele necesare înscrierii la concurs şi bibliografia se afişează la sediul C.A.S. Constanţa şi pe site-ul instituţiei, la adresa www.cas.cnas.ro/casct .

Relaţii suplimentare se pot obţine de la Serviciul juridic, contencios, resurse umane, relaţii publice, la adresa de e-mail resumane@casct.ro, telefon 0372.825.918.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii