Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biblioteca Județeană „Panait Cerna“ Tulcea angajează bibliotecar

ro

08 Nov, 2021 12:10 1591 Marime text

Biblioteca Județeană „Panait Cerna“ Tulcea organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante de bibliotecar, cu studii superioare, gradul II, la Compartimentul „Colecții speciale. Depozit legal local“ din cadrul Biroului „Împrumut carte adulți și copii. Colecții speciale. Depozit legal local“.
 
Condițiile generale necesare acestei funcții sunt prevăzute la art.3 din anexa la H.G. nr. 286/2011, cu modificările și completările ulterioare.
 
Cerințele specifice pentru ocuparea funcției vacante sunt:
 
  • Studii superioare absolvite cu diplomă de licență, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă din domeniile fundamentale științe sociale și științe umaniste și arte; sau: Studii superioare absolvite cu diplomă de licență, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul fundamental științe inginerești, ramura ingineria sistemelor;
  • Vechime de minimum șase luni în specialitatea studiilor absolvite sau în domeniul cultural;
  • Cunoașterea unei limbi străine, nivel elementar dovedită cu acte de studii (foaie matricolă), certificat lingvistic, diplomă de absolvire.
 
Concursul va avea următoarele probe:
 
  • Selecția dosarelor, ce va avea loc în data de 23.11.2021, ora 9:00;
  • Proba scrisă, ce va fi organizată pe 02.11.2021, ora 9:00;
  • Interviul, ce va fi anunțat odată cu rezultatele la proba scrisă, cu respectarea art. 24 alin. (5) și (6) din H.G. nr. 286/2011.
 
Concursul se va desfășura la sediul Bibliotecii Județene „Panait Cerna“ Tulcea din strada Isascei nr. 16A.
 
Dosarele de concurs se vor depune în termen de zece zile lucrătoare, data-limită fiind 19.11.2021, ora 16:00, de la data publicării anunțului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, la Compartimentl resurse umane, salarizare din cadrul Bibliotecii Județene „Panait Cerna“ Tulcea.
 
Relațiile suplimentare se pot obține la sediul Bibliotecii Județene „Panait Cerna“ Tulcea, persoana de contact Mihai Silvia, telefon 0240/513.833.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii