Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajări la grădinițele cu program prelungit „Florilor“ și „Sfânta Maria“ din comuna Cumpăna

ro

02 Sep, 2019 00:00 2025 Marime text
Grădinița cu program prelungit „Florilor“ și Grădinița cu program prelungit „Sfânta Maria“ din comuna Cumpăna fac angajări.
 
Potrivit unui anunț publicat în Monitorul Oficial al României, Grădinița „Florilor“ din comuna Cumpăna scoate la concurs un post vacant contractual, pe perioadă nedeterminată. Este vorba despre postul de secretar (2 ore pe zi). Candidații trebuie să aibă studii medii, iar vechime în specialitatea studiilor nu se solicită. Proba scrisă va avea loc la sediul grădiniței, pe data de 23 septembrie, ora 9.00, fiind urmată de proba practică - în aceeași zi, la ora 10.00. Ulterior, la ora 11.00, este programat interviul candidaților.
 
De asemenea, și Grădinița cu program prelungit „Sfânta Maria“ din comuna Cumpăna scoate la concurs un post vacant contractual, pe perioadă nedeterminată. Este vorba despre postul de secerar (2 ore pe zi). Candidații trebuie să aibă studii medii, iar vechime în specialitatea studiilor nu se solicită. Proba scrisă va avea loc la sediul grădiniței, pe data de 23 septembrie, ora 9.00, fiind urmată de proba practică, ce va avea loc în aceeași zi, la ora 10.00. Ulterior, la ora 11.00, este programat interviul candidaților.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii