Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajări Constanța Spitalul Orășenesc Cernavodă angajează medici specialiști cardiologi, neurologi, chirurgi și pediatri (DOCUMENT)

ro

16 Nov, 2023 14:49 905 Marime text
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul privind organizarea concursului, cu toate detaliile legate de ce trebuie să conțină dosarul de concurs, precum și alte informații necesare înscrierii și participării.
 
Oportunitate de angajare la Spitalul Orășenesc Cernavodă!
 
Unitatea spitalicească scoate la concurs patru posturi de medici cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată.
 
Sunt căutați specialiști în specialitatea Cardiologie, pentru cabinetul de Medicină Internă / Cardiologie, în specialitatea Neurologie, pentru cabinetul de Neurologie / Medicina Muncii, în specialitatea Urologie, pentru cabinetul de Chirurgie generală / Urologie și, respectiv, în specialitatea Pediatrie, pentru cabinetul Pediatrie.
 
Toate cabinetele sunt în cadrul Ambulatoriului Integrat al Spitalului Orășenesc Cernavodă.
 
Taxa de concurs este de 150 de lei, iar plata se face la casieria Spitalului Orășenesc Cernavodă.
 
Concursul se organizează în maxim 90 de zile de la publicarea anunțului, dar dosarele de concurs trebuie depuse până la data de 4 decembrie 2023, ora 14.00, la sediul spitalului, din strada Gheorghe Doja, nr. 1 A, la compartimentul RUNOS.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul privind organizarea concursului, cu toate detaliile legate de ce trebuie să conțină dosarul de concurs, precum și alte informații necesare înscrierii și participării.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Tulcea
Primăria Cerna, contract de peste 3,79 de milioane de euro pentru asfaltări în satele comunei. Ce firme se ocupă de lucrări (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii