Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medalie de argint obtinuta de olimpici romani in cadrul competitiei INESPO 2013

ro

12 Jun, 2013 11:47 1997 Marime text

In perioada 2-7 iunie 2013 s-a desfasurat in Olanda, Middelbourg,  Olimpiada de Proiecte de Cercetare INESPO 2013, olimpiada dedicata tinerilor cercetatori.
La aceasta competitie Romania a fost reprezentata de 2 licee, medalia de argint fiind castigata de echipa liceului Tudor Vianu, compusa din olimpicii Stefan Iov si Alexandru Glontaru. Echipa a fost coordonata in desfasurarea cercetarii de seful Departamentului Micro-Nano-Electrotehnologii din cadrul INCDIE ICPE-CA, dr.Ing. Mircea Ignat.
Aceasta initiativa de a sustine temele de cercetare reprezinta o parte din politica institutului, aceea de a se implica in initierea si atragerea elevilor olimpici in domeniul cercetarii stiintifice.
Pentru a detalia aspecte cu privire la proiectul castigator si modalitatea de coordonare prezenta si viitoare a INCDIE ICPE-CA in astfel de proiecte, in data de 3 iulie 2013, ora 11, la sediul institutului din Splaiul Unirii 313, sector 3, Corp J, etaj 3, Sala de  Conferinte, se va organiza o conferinta de presa.
Conferinta de presa va prilejui si evidentierea infiintarii primului centru de initiere in cercetare stiintifica pentru elevii olimpici.

   Biroul de Presa ICPE-CA
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii