Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:17 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizita Altetei Sale Regale Principesei Rym Al Ali a Iordaniei la Bucuresti

ro

15 Apr, 2011 18:06 956 Marime text

In perioada 16-19 aprilie 2011, Alteta Sa Regala Principesa Rym Al Ali a Iordaniei va vizita Romania la invitatia Altetelor Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu ai Romaniei.

Vizita Principesei Rym la Bucuresti face parte din initiativele Familiei Regale a Romaniei destinate promovarii culturii si imaginii Romaniei in randul elitelor internationale. Astfel, proiectul 'Calatoriilor regale' a adus in Romania membri ai Familiilor Regale din Europa si Orientul Mijlociu si personalitati diplomatice marcante ale lumii contemporane.

Sambata, 16 aprilie, Alteta Sa Regala va lua parte la un dineu oficial organizat de Familia Regala a Romaniei la Palatul Elisabeta. Duminica, 17 aprilie, Familia Regala a Romaniei alaturi de Principesa Rym va participa la Gala de inchidere a Festivalului International de Film "Bucuresti" aflat sub Inaltul Patronaj al Principelui Radu, ce va avea loc la Cinematograful Studio.

Luni, 18 aprilie, Principesa Rym va vizita alaturi de Principesa Margareta Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii a Universitatii Bucuresti, participand la o intalnire cu profesorii si studentii acestei institutii de invatamant. In aceeasi zi, Alteta Sa Regala va vizita Centrul 'Generatii', sustinut de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei (FPMR) si va lua parte la Gala Premiilor Uniter.

Alteta Sa Regala Principesa Rym Al Ali a Iordaniei este de origine algeriana si s-a nascut in Egipt. Este licentiata in literatura engleza si are specializari in stiinte politice, afaceri internationale si jurnalism de la Universitatea Sorbona din Paris, Institutul de Studii Politice din Paris si Universitatea Columbia. Anterior casatoriei cu Alteta Sa Regala Principele Ali Bin Al Hussein al Iordaniei, Principesa Rym a lucrat la CNN, Dubai TV, Bloomberg TV, Radio Monte Carlo Moyen Orient si United Press International-UPI. Principesa Rym este fondatoarea Institutului Iordanian de Media care doreste sa creeze un centru de excelenta pentru jurnalistii din Iordania si din regiune.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa contactati Biroul de Presa al MS Regelui Mihai I:

Sandra Gatejeanu

Director de Protocol

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii