Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:29 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vineri, 19 Aprilie, orele 19.00 Premiera de gala a filmului „ DOMESTIC”, in prezenta regizorului si actorilor

ro

18 Apr, 2013 12:33 1531 Marime text
 In cadrul programului Europa Cinemas, Cinema Cityplex va invita Vineri, 19 Aprilie, orele 19.00, la premiera de gala a filmului „DOMESTIC” in prezenta echipei: regizor Adrian Sitaru, actori Clara Voda, Sergiu Costache, Adrian Titieni.  Intrarea LIBERA in limita locurilor disponibile.
Sinopsis: Filmul Domestic este o poveste despre oameni obişnuiţi şi animalele alături de care îşi trăiesc viața. Un iepure, o găină, o pisică, un câine şi un porumbel trec prin viaţa personajelor principale, influenţându-le evoluţia.
Filmul urmăreşte povestea a trei personaje principale – Domnul Lazăr (48 de ani, profesor şi actualul preşedinte al asociaţiei de locatari a blocului său), Domnul Mihăeş (40 de ani, taximetrist) şi Toni (un tip de 25 de ani) – şi a animalelor lor, toți forţaţi să locuiască împreună în aceeaşi comunitate a blocului. Fiecare dintre cele trei personaje completează povestea celuilalt, influenţând-o într-o anumită măsură.
Un proiect care mixează umorul negru şi drama, o poveste cu elemente absurde, la care râzi și te emoționezi în aceeași măsură, într-un decor stilizat și plin de culoare.
Detalii pe  http://www.cityplex-tomis.ro/2d-domestic-europa-cinemas--domestic-tarif-special-7-lei-bilet
Incepand din 2012, Cityplex si-a propus sa devina un „ambasador” al artei cinematografice europene, promovand  în cadrul programului Europa Cinemas cele mai reprezentative productii europene ale anului. Intentia este de a aduce titluri cu subiecte actuale si interesante pentru tineri , scopul principal fiind acela de a contribui la intelegerea culturii si mentalitatilor din alte zone geografice .Vor avea loc cel putin 2 proiectii de filme pe luna cu intrare libera, ocazie cu care se vor promova tinere talente locale din domeniul artei, fie ca este vorba de pictura, literatura, muzica, dans,  film, teatru etc.
Cinema Cityplex, Tomis Mall
Str. Stefan Cel Mare Street , nr. 36-40, et.4
Tel: 0241.48.31.82 / 83 / 86
www.cityplex-tomis.ro ; www.facebook.com/CinemaCityplexConstanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii