Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tinerele selectate de Caravana FashionTV au sansa de a debuta la Cannes in lumea filmului

ro

24 May, 2013 11:59 1035 Marime text
FashionTV Romania continua evenimentele importante organizate la Cannes in timpul renumitului festivalul de film din acest an, cu scopul de a promova Romania.

Modelele FashionTV Romania se afla, in perioada 20-25 mai 2013, in compania selecta a starurilor de cinema si a celor mai mari designeri ai lumii la evenimentele si petrecerile aniversare a 16 ani de la infiintarea postului FashionTV.

In aceasta seara, la Red Carpet Lounge de la Hotelul Majestic din Cannes va avea loc gala Models for Movies Awards. Concursul are ca scop promovarea modelelor in lumea fascinanta a filmului, cu un juriu format din actori celebri si producatori de la case de productie importante, si poate fi o rampa de lansare pentru orice romanca frumoasa si talentata
care viseaza la o cariera precum a faimoaselor Monica Barladeanu, Alexandra Dinu sau Madalina Ghenea.

Din echipa de modele care promoveaza Romania la Festivalul de Film de la Cannes face parte si Andreea Giurea. Tanara in varsta de 18 ani a fost recent selectata la castingul Caravanei FashionTV din Calarasi si a aparut deja in videoclipul piesei "Viva Mamaia!", interpretata de Loredana Groza, Radu Mazare si Cabron.

Caravana FashionTV, prin castingurile pe care le organizeaza in Romania, descopera si sustine tinerele frumoase si talentate care isi doresc o cariera de succes in modelling sau showbiz. Pentru cele mai noi informatii si imagini de la evenimentele FashionTV la Cannes 2013, urmariti site-ul Fpeople.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii