Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Starkatz - Super-show felin la Maritimo

ro

17 Apr, 2013 19:52 939 Marime text
Nu mai constituie demult o surpriză faptul că una dintre cele mai pregnante prezenţe pe scena comercială şi artistică din Constanţa este Maritimo Shopping Center. Încă de la inaugurarea sa, mall-ul a canalizat întreaga atenţie şi energie a constănţenilor prin complexitatea şi diversitatea evenimentelor pe care le-a organizat. Cel mai important aspect? Adresabilitate totală: preşcolari, adolescenţi, părinţi, bunici, toţi vin şi petrec împreună timpul la Maritimo, rămânând fie cu amintiri de neuitat, fie cu o garderobă nouă, fie cu produsele sau serviciile nenumăratelor surprize cu care organizatorii şi-au încântat, de-a lungul timpului, clienţii.
           În acest weekend, un nou eveniment spectaculos marca Maritimo vine să completeze portofoliul deja impresionant al centrului comercial. Evenimentul se desfăşoară în premieră internaţională la Constanţa şi se intitulează Starkatz/Cat-stanţa. Super-show-ul primei expoziţii internaţionale de pisici aduce la malul mării, pentru cunoscători, iubitori de feline, posesori, doritori şi nu numai, peste 165 de pisici din 23 de rase, crescători renumiţi, exemplare deosebite şi un juriu internaţional pe măsura evenimentului. “Expozanţi din Ucraina, Grecia, Bulgaria, Serbia şi România îşi vor disputa titlurile şi premiile. Multe dintre felisele participante au pisici de o frumuseţe extraordinară, câştigători de campionate mondiale. Arbitri din Italia, Anglia, Franţa şi Finlanda vor decide câştigătorii. Veţi putea discuta direct cu crescătorii de pisici dacă vă interesează un pui. Vom avea, de asemenea, un colţ de adopţii gratuite, de unde veţi putea adopta o pisică sănătoasă, vaccinată şi sterilizată”, a declarat Alex Elian, unul dintre principalii organizatori.
           Astfel, sâmbătă, 20 aprilie, şi duminică, 21 aprilie, între orele 12.00 şi 19.00, la Intrarea 1, în zona Hervis, Zoomania, fie că sunteţi pasionaţi de micile feline, fie că doriţi să vedeţi un eveniment cu staruri de excepţie, sunteţi aşteptat la Maritimo Shopping Center.
            
                                                                              
Despre Maritimo            
Maritimo Shopping Center este amplasat în Constanța pe bulevardul Aurel Vlaicu și este cel mai mare centru comercial din Dobrogea. Găzduiește peste 130 de chiriasi, o zonă de restaurant și cafenele, multiple facilităţi pentru petrecerea timpului liber, un cinematograf multiplex cu opt săli, un centru de fitness, squash şi billiard. O parcare generoasă cu peste 2.200 de locuri asigură accesul ușor și confortul vizitatorilor.
 
Despre IMMOFINANZ Group
IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii de imobiliare listate din Europa și este inclusă în indicele ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori din Viena. De la înființarea sa, în 1990, IMMOFINANZ Group şi-a constituit un portofoliu de proprietăți de înaltă calitate. La ora actuală, acesta cuprinde peste 1.830 proprietăţi cu o valoare de piaţă de aproape 9,81 miliarde euro. Activitatea de bază a IMMOFINANZ Group constă în achiziția și managementul investițiilor în proprietăți, dezvoltarea de proiecte imobiliare și vânzarea acestora. IMMOFINANZ Group își concentrează activitatea pe segmentele de retail, birouri, logistică şi rezidenţial în opt pieţe regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia. Pentru mai multe informații accesați: www.immofinanz.com.

IMMOFINANZ Group în România

IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, cu un portofoliu de 87 de proprietăți, format în cea mai mare parte din clădiri de birouri și spații comerciale, estimat la 1.029,3 millioane de euro. România se clasează pe locul al treilea în portofoliul Grupului, cu o cotă de 10,5%, după Austria, cu 40,3% și Rusia cu 10,7%. În iunie 2011, IMMOFINANZ Group a semnat achiziția Adama, un dezvoltator imobiliar de vârf din Europa de Sud-Est, cu operațiuni importante pe piața rezidențială din România. Tranzacția a consolidat operațiunile IMMOFINANZ Group în domeniul construcțiilor și al dezvoltărilor rezidențiale din regiune, în special în România. Further information under: www.immofinanz.com.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii