Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Saptamana Curateniei Generale la Lidl

ro

15 Mar, 2013 13:51 1056 Marime text
Bucure­şti, 15 martie 2013 - La început de primavera, Lidl oferă clienţilor săi o gamă completă de produse de curăţat şi ustensile necesare grădinăritului.

Începând de luni, 18 martie, în magazinele Lidl se vor putea găsi produse necesare curăţeniei de primavera. Produsele din gama W5, marca proprie Lidl vor reîmprospata atmosfera din casa si vor transforma curăţenia într-o activitate uşoară şi plăcută.

Pentru curăţarea băii şi bucătăriei, clienţii Lidl pot opta, spre exemplu, pentru pasta abrazivă cu burete, setul cu mop, eficient atât pentru curăţare uscata, cât şi pentru curăţare umedă, sau detergentul eco pentru spalat vase.

Alături de produsele destinate curăţeniei casei, Lidl oferă clienţilor şi ustensile necesare îngrijirii şi decorării grădinii. Setul de răsadniţe, foarfeca de gradină, îngrăşământul universal lichid, sau solarul pentru răsaduri, sunt doar câteva dintre produsele speciale pentru îngrijirea grădinii ce vor putea fi găsite la Lidl. Pentru cei care doresc sa îşi redecoreze gradina, arcada cu arc metalic decorativ este un accesoriu elegant si potrivit pentru orice plantă căţărătoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii