Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Salonul Auto Moto – cai putere, concursuri si vedete

ro

27 Mar, 2013 20:33 958 Marime text
Salonul Auto Moto ce va avea loc intre 3 si 7 aprilie in Piata Constitutiei intra deja pe ultima suta de metri.
In mai putin de o saptamana vom fi spectatorii uneia dintre cele mai mari desfasurari de forte in domeniul auto-moto. Pe o suprafata de peste 20.000 mp vom regasi in acelasi loc dealeri de automobile, motociclete şi scutere, componente auto-moto, piese de schimb, accesorii pentru tuning, echipamente service, oferte ale companiilor de leasing, asigurări in domeniu, firme specializate în închirieri auto, precum si foarte multe promotii.
 
O serie de vedete si branduri de lux si-au anuntat deja prezenta la acest incendiar show auto-moto, pentru diverse sesiuni de shooting: designerii Andra Andreescu, Stefan Musca, Andreea Mia,  alaturi de Vali Barbulescu, manechinul Delia Tudose si modelul Ana Casuneanu, vedeta de televiziune Daiana Anghel, imaginea brandului M.Marquise,  reprezentanti ai concept-store-ului Quoi de Neuf si ai cunoscutelor bratari Jai Dam.
Sa nu uitam de numeroasele surprize ale Salonului Auto Moto de anul acesta: automobile si motociclete custom made, accesorii proaspat iesite din productie, pista de karting ce va putea fi folosita gratuit de catre vizitatori  pe baza biletului de intrare, monopostul simulator de formula 1, premiile substantiale oferite tuturor celor care poseda masini sau motociclete tunate, inedite, old-timer, concursurile de frumusete pentru patru sau doua roti si desigur, ceea ce se asorteaza cel mai bine cu o expozitie a cailor putere, numeroasele fete frumoase.
Intregul eveniment se va incheia duminica seara cu o noua surpriza pregatita de catre organizatori – un premiu oferit unui vizitator ce consta intr-un test drive de o zi intreaga cu un bolid de lux de peste 300.000 euro, avand-o copilot pe frumoasa vedeta Gina Pistol.
Pentru programul detaliat al Salonului Auto Moto sau pentru alte informatii suplimentare puteti accesa  site-ul www.sam.ro.
Pentru acreditare ca reprezentant mass-media puteti da reply acestui e-mail sau va puteti inregistra direct pe site accesand  http://www.sam.ro/Acreditari
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii