Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Regizorul Adrian Sitaru și actorii din „Domestic” se întâlnesc cu publicul din Constanța

ro

18 Apr, 2013 12:36 1082 Marime text
Regizorul Adrian Sitaru și actorii Adrian Titieni, Clara Vodă și Sergiu Costache se întâlnesc cu spectatorii din Constanța vineri, 19 aprilie, de la 19.00, la Cityplex din Tomis Mall, la proiecția de gală a filmului „Domestic”. Publicul va avea ocazia să afle direct de la protagoniști întâmplări amuzante din culisele acestei comedii despre „oameni și animalele care îi iubesc necondiționat”.
Pe lângă actorii cu experiență și cei doi copii – Ariadna Titieni, fiica lui Adrian Titieni, și Dan Hurduc - își fac debutul în film și cinci personaje necuvântătoare: un iepure, o găină, o pisică, un câine şi un porumbel. Din distribuție mai fac parte Gheorghe Ifrim și Ioana Flora. „Domestic” poate fi văzut din 12 aprilie la Cityplex din Tomis Mall.
„Mă gândesc că avem o mare nevoie de animale şi ele de noi, de aici am realizat cât de mult ne iubim şi ne mâncăm în acelaşi timp, la propriu, animalele. Am încercat să pun în film toate astea prin ochii unui copil pentru care viaţa este simplă, crudă, misterioasă şi foarte amuzantă în acelaşi timp, iar adulţii sunt la fel: buni, cruzi, fără logică dar foarte amuzanţi şi... mă opresc aici. Restul în film”, spune regizorul Adrian Sitaru, premiat la Festivalul de la Locarno pentru „Din dragoste cu cele mai bune intenţii” (2011).
„Pentru Adrian Sitaru şi pentru noi e un pas înainte. E altceva decât ce s-a făcut până acum în Noul Val românesc. E vorba de o îmbinare între realism şi metaforă, între real şi imaginar. Şi atunci toate personajele au alt contur, au altă lumină, sunt văzute puţin altfel… într-un alt fel de realism”, declară și actrița Clara Vodă.
În premieră, filmul „Domestic”, în regia lui Adrian Sitaru, poate fi văzut și de spectatorii din afara țării, în FullHD, simultan cu lansarea în cinematografele din România, pe www.webkino.ro.  Costul unui „bilet” electronic, cu toate taxele incluse, este de 5 dolari. Plata poate fi efectuată cu cardul sau prin serviciul PayPal. Sistemul este disponibil și pe telefon mobil și tabletă, dacă posesorii au instalată aplicația Vimeo.
Trailerul filmului: http://www.youtube.com/watch?v=sog9bvuYZHI&feature=youtu.be.
Informații suplimentare, un dosar de presă și orarul proiecțiilor, pe www.domesticthemovie.ro. Fotografii și filmulețe inedite puteţi găsi pe pagina de Facebook a filmului: http://www.facebook.com/Domestic.TheMovie.
***
Filmul este o produs și distribuit de 4 Proof Film, în coproducţie cu Unafilm, Germania, cu susținerea Centrului Național al Cinematografiei și cu finanțare din partea Medienboard Berlin-Brandenburg Germania, Eurimages, TVR și HBO România. 
Parteneri: Primăria Municipiului București, ArCuB, RATB, Graffiti BBDO, Kaleidoscope Proximity, Peneș-Galli Gallo, La Provincia, The Drum, Vier Pfoten, Ringstar
Parteneri media: Kiss FM, Prima TV, Magic FM, Adevărul, Dilema Veche, Gazeta Sporturilor, 24 FUN, Top Gear, Good Food, Cocor Media Channel, Transfer.ro, Ziare.com, Cinemagia.ro, Hotnews.ro, Port.ro, CinemaRx.ro, Cinefan.ro, Oradestiri.ro, Urban.ro, Eva.ro, Studentie.ro, Cărturești, Filmreporter.ro, Liternet.ro, BeWhere, Ziarul de Iași, Iasifun.ro, Tion.ro, Agenda, Ziua de Cluj, Ziua de Constanța, Radio Sky, Radio Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii