Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ofertă specială New Look de Sfinţii Constantin şi Elena

ro

20 May, 2013 19:27 1036 Marime text
Doar pe 21 mai, de Sfinţii Constantin şi Elena, 20% reducere, exclusiv pentru fanele New Look de pe Facebook*

De Sfinţii Constantin şi Elena, New Look îşi întâmpină fanele de pe Facebook cu o oferta specială: 20% reducere pentru toate produsele aflate la preţ întreg care nu sunt incluse in alte oferte sau promotii. Oferta este valabilă în magazinele New Look din Bucureşti, Cluj, Constanţa şi Iaşi.

„Fie că  sunt în căutarea cadoului perfect pentru cea mai bună prietenă, pentru colega de facultate sau cea de serviciu, fie că vor să profite de această ocazie pentru a-şi înnoi garderoba cu cele mai hot piese ale verii, fanele New Look de pe Facebook sunt răsfăţatele zilei. Rochiile vaporoase, tricouri chic, pantaloni pentru orice siluetă, topurile feminine sau accesoriile glam îşi vor găsi loc în fiecare garderobă”,   a declarat Carmen Mărunţelu, PR & Marketing Manager New Look România.

*Oferta este valabilă pentru toate produsele aflate la preţ întreg, care nu sunt incluse în alte oferte sau promoţii. 

Despre New Look:
New Look, unul dintre cei mai mari retaileri de modă din Marea Britanie, este prezent în România cu o reţea de 7 magazine în: Bucureşti - Afi Palace Cotroceni şi Băneasa Shopping City, Cluj - Polus Center, Constanţa - Maritimo Shopping Center, Oradea - Oradea Shopping City, Craiova - Electroputere Parc şi Iaşi - Palas Iaşi.

După ce s-a consacrat ca marca numărul unu de îmbrăcăminte şi accesorii pentru femei cu vârsta de până în 35 de ani din Marea Britanie, New Look şi-a propus să cucerească “fashionistele” din România prin colecţii fabuloase la preţuri accesibile.

Marca îşi propune să atragă entuziaştii modei cu noi interpretări ale tendinţelor, reînnoind colecţiile la fiecare şase săptămâni şi introducând peste 200 de noi produse în fiecare săptămână.
Moda în cel mai rapid mod!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii