Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marttinez beach, cea mai noua destinatie de distractie in Mamaia Nord

ro

19 Jun, 2013 19:49 1336 Marime text
Compania care detine lantul de restaurante La Mama si cafenele Cafepedia lanseaza in acest week-end un proiect mixt in Mamaia Nord, zona de cluburi. Proiectul consta intr-o plaja cu lounge - Marttinez Beach, si un nou restaurant La Mama, de 500 de locuri.
Marttinez Beach este cea mai noua destinatie de vara din Mamaia Nord. In inima distractiei, turistul din Mamaia este asteaptat pe o plaja amenajata cu peste 200 de locuri si beach bar si un lounge cu servicii de inalta calitate unde bunul gust, cocktailurile delicioase, muzica si inovatia se imbina promitand momente de neuitat. Aici poti experimenta Full Moon Party, seri de saxofon si trompeta live, cocktail buckets, lansari de lampioane si multe multe alte noutati.
Compania contiua implementarea de solutii inovative, lansand aplicatia pentru Smartphone <Marttinez Beach> care va permite, prin serviciul Fast Order, sa comanzi direct pe sezlong bautura preferata.
Proiectul se adreseaza unui public tinta tanar care doreste sa petreaca un timp de calitate, atat in restaurant cat si in lounge sau pe plaja, in cea mai in voga statiune de pe litoralul romanesc, Mamaia.
Restaurantul La Mama isi deschide portile vineri 21 iunie incepand cu ora 19:00 gazduind un concert Jezebel.
Marttinez Beach se lanseaza sambata 22 iunie incepand cu ora 21:00, printr-o petrecere la care va mixa celebrul DJ Carlos Campos, supranumit Legenda Latina, DJ Permanent al Barrio Latino din Paris, omul din spatele compilatiilor de succes Buddha Bar Nirvana Lounge, Opium Miami, Reggaeton on fire si Barrio Latino.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii