Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

INNA, Antonia, Alex Velea, Dorotheea Petre, Cosmina Stratan, Mirela Stelea, Ellie White, Cristina Rus si Geanina Ilies lupta pentru Mihaela Blaga

ro

09 Jul, 2013 14:32 2275 Marime text
INNA, Antonia, Alex Velea, Dorotheea Petre, Cosmina Stratan, Mirela Stelea, Ellie White, Cristina Rus si Geanina Ilies sunt vedetele care sustin campania umanitara de strangere de fonduri pentru cazul Mihaelei Blaga, tanara mamica de 35 de ani, din Harsova, judetul Constanta, care sufera de tumoare craniana.
 
La apelul celor care au initiat campania "Salveaza o viata! Ajuta un copil sa se bucure de mama lui", vedetele nu au ramas indiferente. Pe langa mesajele de incurajare transmise Mihaelei, acestea au donat si obiecte personale, ce umeaza sa fie scoase la licitatie in cadrul unui eveniment caritabil, care se va desfasura duminica, 14 iulie, orele 18:00, in Tete a Tete din Herastrau.
 
Suntem cu sufletul alaturi de Mihaela
 
„Sunt cu sufletul alaturi de Mihaela! Ma rog sa treaca cu bine peste aceasta cumpana ingrozitoare. Am siguranta ca oamenii buni sunt protejati pana la urma de Dumnezeu! Sa ne unim pentru a o ajuta!”, a declarat Mirela Stelea.
Geanina Ilies: „Am trecut la randul meu prin momente ingrozitoare dn pricina problemelor de sanatate cu care s-a confruntat mama mea. Sunt constienta de cat de important este sa ai parte de un tratament si de operatie efectuate la timp de catre specialisti buni. Iti tin pumnii, Mihaela, si imi doresc sa te vad zambind in curand!”
Ellie White: „Va rog sa ii fim alaturi Mihaelei! Are nevoie de sprijinul nostru! Sa oferim cate putin din norocul nostru pentru a o ajuta sa supravietuiasca acestor momente crunte! Familia are nevoie de ea!”
Cristina Rus: "Cred ca exista multi oameni cu suflet mare si frumos care pot pune mana de la mana pentru salvarea Mihaelei. Drama cu care se confrunta este impresionanta, situatia este una disperata. Mihaela este insa o eroina si sunt convinsa ca va reusi sa infranga boala si de aceasta data. Ii rog pe toti cei care citesc aceste randuri sa se puna pentru o clipa in situatia Mihaelei, apoi sa aprecieze faptul ca sunt sanatosi si sa o ajute cu ceea ce au. Impreuna putem fi mai puternici".
Alaturi de Mihaela este si Asociatia M.A.M.E, care din 15 iulie ii va pune la dispoziti un numar scurt pentru donatii prin SMS. Numarul va fi facut public in cadrul evenimentului caritabil din 14 iulie.
Pana atunci, cei care doresc sa o sprijine pe Mihaela pot face donatii in urmatoarele conturi:
IN RON:
RO 29 BRDE 140 SV 43019711400 RON deschis la BRD BANK – titular Mihaela Blaga
RO 57 RZBR 0000060003770242 RON deschis la RAIFFEISEN BANK – titular Stancel Blaga

IN EURO:
RO 55 BRDE 140 SV 23479511400 EURO / COD SWIFT BRDE RO BU XXX (pentru transferuri bancare) – titular Stancel Blaga
Mai multe detalii despre eveniment si campanie pe https://www.facebook.com/salveaza.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii