Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Germanos si Bilete.ro îşi dau mâna, pentru a oferi clienţilor un serviciu complet de ticketing, G-Ticket

ro

26 Jun, 2013 13:11 1177 Marime text
Bilete.ro., lider pe piaţa de ticketing din România, se extinde printr-un parteneriat cu Germanos, unul dintre cele mai mari lanţuri de puncte de vânzare de bilete din România. Astfel, prin intermediul celor peste 200 de magazine Germanos de pe întreg teritoriul ţării, Bilete.ro suplimentează punctele fizice de vânzare a biletelor la cele mai interesante concerte, competiţii sportive şi evenimente culturale, atât din ţară, cât şi din străinătate.
 
Având în prezent peste 520 de oficii poştale partenere şi 192 de magazine semnalizate “Aici Bilete.ro!”, dar şi alte câteva locaţii proprii, Bilete.ro îşi propune prin parteneriatul cu Germanos să devină cel mai mare lanţ de puncte de vânzare de bilete din România, oferind acces la evenimente persoanelor de toate vârstele cu diverse preocupări din peste 100 de oraşe, de la reşedinţele de judeţ până la oraşe sub 50.000 de locuitori.
Totodată, prin acest parteneriat, Germanos îşi consolidează investiţia constantă în serviciul propriu de ticketing, G-Ticket, oferind o soluţie completă de achiziţionare a biletelor la marile spectacole, fie că este vorba despre un concert, o piesă de teatru, un meci de fotbal sau un show de stand up comedy. “G-Ticket este un serviciu care a evoluat constant, încă de la lansarea sa în anul 2008, chiar şi în condiţiile unei vigilenţe sporite din partea consumatorilor în privinţa cheltuielilor, pe fondul crizei. De aceea, în lumina acestui potenţial pe care l-am identificat, colaborarea cu Bilete.ro a venit ca un pas firesc, din dorinţa de a facilita pentru toţi clienţii noştri accesul la o gamă cât mai extinsă de surse de divertisment. Astfel, ei îşi vor putea comanda bilete prin intermediul www.bilete.ro, le vor putea achita şi ridica direct din magazinele Germanos, unde avem consultanţi pregătiţi să recomande cele mai potrivite ocazii de a aduce fanii aproape de idolii lor”, a spus Alexandru Munteanu, Sales Operations Senior Manager COSMOTE & Germanos România.
 
“Timp de şase ani, Bilete.ro şi-a menţinut poziţia de lider pe piaţa online, având în portofoliu peste 4.000 de evenimente şi peste 1.000.000 de bilete tranzacţionate. Oferta Bilete.ro s-a dezvoltat permanent, transformându-se într-una foarte accesibilă. Încă din 2011, Bilete.ro a decis să ajungă la românii din toate colţurile ţării printr-o serie de parteneriate care au oferit clienţilor săi posibilitatea cumpărării de bilete la concertele, întrecerile sportive sau la evenimentele culturale dorite.
 
În prezent, site-ul www.bilete.ro permite achiziţionarea biletelor prin internet, precum şi livrarea acestora direct acasă, toate acestea pentru a face ca Bilete.ro să ofere o reţea de vânzare complexă, la îndemâna oricui. Parteneriatul cu Germanos urmăreşte ca fiecare român din orice colţ al ţării să aibă acces cât mai uşor la evenimentele naţionale muzicale, culturale şi sportive”, spune Andreea Pop, managing director la Bilete.ro.
 
Pentru cei care sunt familiarizaţi cu mediul online, bilete la diverse concerte şi spectacole pot fi cumpărate în continuare de pe www.bilete.ro, prin curierat, de la unul din cele 520 de oficii poştale din toată ţara, din cele 192 de magazine, semnalizate “Aici Bilete.ro”, de la casieriile partenere Bilete.ro din Capitală şi începând de azi si din oricare dintre cele peste 200 de magazine Germanos disponibile la nivel naţional.
 
www.bilete.ro
office@bilete.ro
pr@bilete.ro
S.C. DEPARTAMENTUL LOGISTIC EVENT SRL
Tel: 021.311.93.23 , Fax : 031.816.32.39
 
Despre Germanos
 
Alături de produsele telecom şi produse digitale asociate, gama de servicii oferită de Germanos Telecom România include: G-agenda plus – transferul conţinutului multimedia dintr-un telefon mobil în altul, G-service tehnic, G-plata facturilor – pentru serviciile COSMOTE, Zapp, Romtelecom şi NextGen, G-creditare – posibilitatea achiziţionării produselor în rate sau G-ticket – bilete la marile evenimente, G-precomandă – oferă în avanpremieră cele mai noi produse de telefonie.
În România, GERMANOS este prezent din 1996, devenind principala reţea de retail şi distribuţie de produse şi servicii de telefonie mobilă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii