Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivitatea de premiere a concursului national Mirunette Language Competition

ro

04 Jun, 2013 20:03 1363 Marime text
Pe 1 iunie 2013, de Ziua Copiilor, Mirunette International Education, in parteneriat cu Inspectoratul Scoalar al Municipiului Bucuresti, a desemnat castigatorii concursului national Mirunette Language Competition - editia 1, la muzeul Grigore Antipa din Bucuresti.
La concurs au participat 2000 de elevi din toata tara, impartiti pe doua categorii, cu varste cuprinse intre 10-13 ani, respectiv 14-17 ani; elevii pasionati de limba engleza si cu real talent la scris dovedindu-si astfel pregatirea, nivelul de limba engleza si capacitatea de concentrare.

Corectarea si evaluarea s-au realizat de catre o comisie formata de reprezentanti Mirunette International Education si partenerii de concurs. Listele castigatorilor Mirunette Language Competition se pot consulta aici: http://www.mirunette.ro/concurs/
In cadrul acestui eveniment au fost premiati 47 de elevi finalisti si 4 profesoare, iar premiile oferite de Mirunette International Education pentru locul I au constat in locuri in tabere internationale de limba engleza, in Marea Britanie pe o perioada de 2 saptamani.

Toti elevii si profesorii participanti au primit certificate de participare, iar elevii si profesorii finalisti au primit diplome de merit.
La finalul festivitatii s-a organizat o TOMBOLA cu premii pentru toti copiii participanti! Iata o selectie de cateva poze surprinse de fotografii Mirunette
http://tabere-internationale.blogspot.ro/2013/06/festivitatea-de-premiere-mirunette.html
Va asteptam sa ne surprindeti si in 2014! Aveti sansa de a participa gratuit intr-o tabara de engleza, de 2 saptamani, in Anglia!  Persoana de contact Alexandra Badescu, tel 0723 60 66 33.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii