Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivalul verii de la McDonald’s

ro

08 Jul, 2013 19:14 2452 Marime text
București, 8 iulie 2013 – McDonald’s lansează „Festivalul verii” cu trei noi produse, în ediție limitată - Grande Italiano, Greek Wrap și Creveți.
Astfel, între 9 iulie și 22 august, compania își extinde portofoliul de produse, oferind consumatorilor opțiunea unui meniu diversificat, cu produse obținute din ingrediente proaspete și de calitate.
Platforma „Festivalului verii de la McDonald’s”  este destinată  tuturor gusturilor și preferințelor consumatorilor. Totodată, prin noua ofertă, McDonald’s readuce în atenția clienților un produs specific sezonului, salata Greek, produs permanent în portofoliul companiei.

Grande Italiano – este un sandviș gustos, cu o chiflă specială cu ierburi aromate, carne de vită, rucola, sos de parmezan și roșii proaspete.

Greek Wrap – este un sandviș care conține numai ingrediente ușoare, de vară: carne de pui, brânză, legume proaspete și sos Tzatziki.

Creveți – crocanți și gustoși, creveții sunt un produs foarte apreciat de către consumatorii McDonald’s.

Salata Greek – produs permanent McDonald’s, salata Greek este un amestec apetisant de salate, legume, brânză și măsline.

Cele două noi sandvișuri, Grande Italiano și Greek Wrap, vor fi comercializate atât în varianta de meniu mediu şi maxi, cât și à la carte.

McDonald’s este o companie care se adaptează în permanență preferințelor consumatorilor prin oferte de meniu variate și prin ingrediente atent alese. Grija companiei pentru calitate se reflectă în fiecare dintre inițiativele sale – în comunicarea transparentă a informațiilor nutriționale, în ingredientele atent alese și în pregătirea produselor la cele mai înalte standarde de siguranță alimentară.

Promisiune pentru calitate

Toate ingredientele McDonald’s – carnea de vită, de pui și de porc, peștele, legumele, salatele și chiflele – sunt furnizate de un grup de parteneri selectați cu grijă și care îndeplinesc standarde înalte de calitate și siguranță alimentară, de responsabilitate socială, precum și standarde de protecție a mediului și animalelor.

La McDonald’s, fiecare ingredient este pregătit cu grijă - carnea de vită trece prin 31 de puncte de control, carnea de pui este furnizată de unul dintre liderii europeni ai industriei, iar legumele sunt constant verificate din punct de vedere microbiologic, al gustului şi al aspectului înainte, în timpul şi după pregătire.

Mai mult, prepararea atentă a produselor, dar și respectarea normelor de siguranță alimentară sunt preocupări zilnice în toate restaurantele McDonald’s.

Despre McDonald’s România

McDonald’s este prima şi singura companie americană care a deschis un lanţ de restaurante în România. Compania deţine 65 de restaurante în 21 de oraşe – 31 de restaurante în Bucureşti şi 34  în restul ţării, primind zilnic peste 140.000 clienţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii