Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:07 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fabricat în FABRICA - Adrenaline Tour 2013 La Altar, în Coma, din cauza unui Implant pentru refuz

ro

13 Mar, 2013 19:40 432 Marime text
13 martie 2013, București

Anunţ de maximă importanţă pentru locuitorii din zona Parcul Carol!

Vineri, 15 martie, ar fi bine să nu fie programate activităţi cu consum sporit de energie electrică, prilejuite de curăţenia cu ocazia sfintei minivacanţe de Paşte, gen: spălat la maşină, dat cu aspiratorul, călcat rufe, uscat cu feonul etc.

Avertizăm că seara, de la orele 20, în clubul FABRICA (str. 11 Iunie nr. 50) se vor conecta la reţeaua electrică instrumentele următorilor mari, da’ mari consumatori de curent: Coma, Implant pentru refuz şi Altar. Pentru a evita penele de curent şi reclamaţiile de la Mitropolie, cele trei trupe de rock hardcore nu vor cînta toate deodată, ci probabil într-o ordine stabilită ad-hoc.

În deschidere: Kill Convention, nici ei nefiind tocmai o formaţie care evoluează la fluiere de tip cuc cu apă.

Preţul biletului de intrare: 30 RON.

Pagina evenimentului de vineri pe Facebook
Fabrica - pe Facebook

Mai jos aveţi cîteva date despre formaţiile care vor evolua vineri seară la FABRICA.

Coma

Cătălin Chelemen
Dan Costea
Răzvan Albu
Răzvan Rădulescu
Sorin Petrescu
Răzvan Năstase aka Sheriff

Locul şi data naşterii: Bucureşti, 2000
Influenţe: Deftones, Tool, The Cure, Pantera, Metallica, Depeche Mode, Sepultura, NOFX, Lagwagon, Biohazard, Sick Of It All.

Discografie Coma:

Somn (2001)
Nerostitele (2006)
Coma Light (2008)

Coma - YouTube channel
Coma pe Facebook
----------------------------------

Implant Pentru Refuz

Vită - vocals
Meshu - guitar
Pishta - bass
Freaky - guitar
Hera - drums

Genul: metal/hardcore/rock
Locul şi data naşterii: Timişoara, 1995
Numele pentru străini: Implant For Denial (IFD)

Discografia Implant Pentru Refuz:

Implant pentru refuz (1996)
Permis postsinucidere (1997)
Culori (1999)
Oameni fără feţe (2001)
Monolith (2007)
Otheroot (2009)

Implant Pentru Refuz pe Facebook
Implant For Denial pe MySpace
Implant Pentru Refuz pe MySpace
Implant Pentru Refuz - la Guerrilive Acoustic Session

----------------------

Altar

Andy Ghost
Theo
Levi
D. Man

Locul şi data naşterii: Cluj Napoca, 1991
Genul: thrash, metal, hardcore, groove metal, hardcore punk, heavy metal

Albume de studio:

The Last Warning (1993)
Altar (1995)
Born Again (1998)
Atitudine (2006)
Mantra (2011)

Altar pe Facebook
Altar pe YouTube
Altar pe MySpace
Altar pe Twitter

----------------------

Kill Convention

Wintzy - guitar
Scooby - guitar
Oaie - bass
Răducu - vocals
Tase - drums

Locul şi anul naşterii: Bucureşti, 2008
Genul: melodic metalcore, electronic, hardcore
Influenţe: Enter Shikari, Killswitch, Avenged Sevenfold, video games, fail compilations, music lots of stuff...

Kill Convention pe YouTube
Kill Convention pe Facebook
Kill Convention pe SoundCloud

Ti-a placut articolul?

Comentarii