Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EUROPAfest 2013 – Peste 135 de voluntari înscrişi pentru backstage-ul festivalului

ro

26 Mar, 2013 13:45 806 Marime text
EUROPAfest, festival cu tradiţie în lumea muzicală, va aduce anul acesta în atenţia iubitorilor de jazz|blues|pop|clasic o gamă largă de artişti din peste 45 de ţări. Cea de-a 20-a ediţie se desfăşoară în perioada 9-25 mai, dar până atunci EUROPAfest dă şansa tinerilor de a se implica în mod activ în pregătirea evenimentului şi de a se alătura echipei ca voluntari.

EUROPAfest oferă tinerilor ocazia să descopere ce se află în spatele organizării unui eveniment muzical de mare anvergură şi totodată şansa de a-şi forma noi deprinderi şi de a fi parte a unei organizaţii prestigioase. Voluntariatul promovează solidaritatea între tineri şi dezvoltă spiritul de echipă, fiind o adevarată modalitate de a dobândi experienţă care poate fi de folos în vederea obținerii unui job.

EUROPAfest susţine dezvoltarea tinerilor atât pe plan educaţional, cât şi cultural. Îi ajută să-şi îmbogăţească cunoştinţele muzicale, festivalul de anul acesta reunind peste 300 artişti de pe 4 continente. EUROPAfest işi asumă rolul de formator nu doar în muzică, ci şi în ceea ce priveşte performanţele personale ale fiecaruia. În urma voluntariatului, tinerii își pot descoperi abilități pe care nu credeau că le dețin și își vor dezvolta gustul pentru calitate și profesionalism. 

Peste 135 studenţi sau masteranzi dornici să se implice şi să înveţe s-au înscris la EUROPAfest 2013. Tineri entuziasmaţi de la aproape toate facultăţile şi-au arătat interesul de a participa la festival ca voluntari, motivaţia lor comună fiind implicarea în folosul comunităţii şi curiozitatea de a descoperi tainele care se află în spatele  unui festival de talie internaţională.

EUROPAfest - It’s all about live quality music !
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii