Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emisiunea "Fii antena", de la Antena 1 Constanta a implinit 1 an de emisie!

ro

22 Jul, 2013 20:23 3597 Marime text
Astazi, emisiunea "Fii antena" a implinit 1 an de emisie. Dupa un an cu multe schimbari de producatori si prezentatori,"Fii antena" a ramas totusi in atentia publicului.
 
Pe parcursul unui an, "Fii antena" a reusit sa isi tina publicul aproape prin tratarea subiectelor actuale din Constanta, evenimente importante si marcante pentru constanteni, dar si prin muzica, artisti renumiti care au venit in cadrul emisiunilor spre deliciul telespectatorilor.
 
SCURT ISTORIC
 
Prima editie "Fii antena" a fost prezentata de Razvan Botezatu si Corina Costache (o fosta concurenta de la show-ul "Burlacul" de la Antena 1, acolo unde a luptat pentru inima lui Catalin Botezatu).
 
Cateva luni mai tarziu, mai exact in luna septembrie, Corina Costache renunta la emisiunea "Fii antena" si pleaca la pupitrul stirilor  Observatorului de la Antena 1 Constanta. In luna septembrie, noua colega a lui Razvan Botezatu la emisiunea "Fii antena" este Iulia Stanciu. 
 
In anul 2013, in luna martie, Iulia Stanciu se implica intr-un proiect nou de emisiune care se numeste "Buna dimineata, Constanta" si pleaca de la "Fii antena". Razvan Botezatu ramane din nou singurul prezentator al emisiunii.
 
Tot in luna martie, postul TV Antena 1 Constanta, organizeaza un casting pentru colega lui Razvan Botezatu, un post pentru prezentator TV in urma caruia a fost castigat de Alexandra Bulz denumita de presa ca fiind cel mai sexy politician. 
 
Echipa:
 
Sa nu uitam de echipa Antena 1 Constana pentru emisiunea "Fii antena". A-Team: Lina Tudor - director marketing, Razvan Dimof este regizorul si editorul imagine, Florin Mizeranski - sunetist, Ionela Dumitrescu producatoarea emisiunii “Fii Antena” si cameramanii: Iulian Eftimie, Bogdan Popescu, Florin Boboc, Vasile Mustata, Ionut Constantin si Alex Constantin.
 
In prezent matinalul "Fii antena" este prezentat de Razvan Botezatu(Botezatu de Constanta) si Alexandra Bulz (sexy-politicianul) in direct, de luni pana vineri, de la ora 10:00,  la postul TV Antena 1 Constanta.
 
Iata ca am reusit datorita publicului telespectator! LA MULTI ANI! :)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii