Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:29 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Designerul George Neagu a creat prima sa colecţie de haine pentru copii

ro

25 Apr, 2013 12:44 1245 Marime text
Bucureşti, 24 aprilie 2013
 
George Neagu, tânărul şi talentatul designer de modă, a creat în exclusivitate pentru Designers for Kidsprima sa colecţie de haine dedicată copiilor. George Neagu a fost inspirat de veselia şi râsetele colorate ale copiilor şi a conceput colecţia alcătuită în acest moment din 11 piese, urmând să fie completată şi de alte creaţii pe viitor. Hainele colecţiei se remarcă print-o cromatică vie, croiuri geometrice deosebite şi combinaţii ingenioase de texturi şi nuanţe. Mătasea, voalul, taftaua şi bumbacul se regăsesc ca materiale de bază în crearea hăinuţelor şic pentru copii. O colecţie perfectă pentru fetiţe elegante şi cu personalitate.
 
Toate piesele reunite sub semnătura designerului George Neagu se găsesc exclusiv pe www.designersforkids.ro, completând colecţiile designerilor români deja existente pe site - Rhea Costa, Malvensky, Carla Szabo şi Zaysha.
 
Designers for Kids, un proiect unic pe piaţa de fashion de la noi, este primul care îi provoacă pe designerii români de modă să-şi extindă universul creativ în lumea celor mici. De asemenea, este primul magazin online cu hăinuţe şi accesorii create şi materializate integral în România.
 
“Pentru mine, orice haină a fost dintotdeauna un material ce poate fi transformat într-o poveste pentru cea care o poartă. Designers for Kids m-a ajutat să creez poveşti pentru copii şi acest lucru m-a inspirat şi mi-a provocat creativitatea. Sper că micile domnişoare se vor bucura de cele 11 piese ale colecţiei create până în acest moment şi se vor simţi speciale cu orice ocazie”, a declarat George Neagu.
 
Piesele vestimentare şi accesoriile disponibile pe www.designersforkids.rosunt potrivite atât ţinutelor de zi, cât şi pentru ocazii festive. În plus, în funcţie de sezon, pe pagina magazinului online, dar şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/DesignersForKids sunt anunţate promoţii atractive pentru piesele vestimentare şi accesoriile de colecţie create de designeri români.
 
ConceptulDesigners for Kidseste unul generos, având şi o latură socială. Mai exact, la fiecare articol achiziţionat de la Designers for Kids, 10% din sumă este redistribuită către organizaţia Mia’s Children.Orice hăinuță sau accesoriu cumpărat de la Designers for Kidsîmbracă și un copil de la Mia’s Children. În curând, acest proiect va include şi alte organizaţii care vor fi susţinute deDesigners for Kids.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii