Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:52 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Liliana Mincă apără interesele poporului

ro

10 Jul, 2013 20:18 1208 Marime text
În calitate de membru al Comisiei pentru cultură, culte și mijloace de informare în masă, din Camera Deputaților, deputatul Liliana Mincă va sesiza Consiliul Național al Audiovizualului cu privire la declarațiile denigratoare și prejudiciul de imagine adus Companiei Naționale Loteria Română în cadrul emisiunii ”Ediție specială” difuzată la RTV la 08.07.2013.
În calitate de fost Președinte al companiei, deputatul PP-DD Liliana Mincă nu poate fi indiferentă față de atacurile mediatice care nu aduc decât prejudicii companiei Loteria Română și, implicit, cetățenilor. Cu atât mai mult cu cât justiția nu se face, sau nu ar trebui să se facă, la televizor.

Fiind invitat în emisiunea RTV, Stelian Ogică a adus grave prejudicii de imagine CNLR, dezinformând publicul, iar moderatorul emisiunii a alimentat declarațiile denigratoare, fără a solicita dovezi clare sau să limiteze intervenția domnului Ogică, un personaj de o probitate morală îndoielnică. Astfel de atitudini publice nu fac decât să demoralizeze publicul care joacă la Loto și, în acest mod, să scadă încasările CNLR, companie creată să sprijine, prin veniturile obținute, proiectele majore ale statului român. Culmea este că tocmai cei care contribuie la denigrarea companiei și prejudicierea ei pe termen lung acuză veniturile în scădere ale companiei și pun situația pe seama unor interese oculte, fără argumente palpabile.

De asemenea, deputatul PP-DD Liliana Mincă solicită imperativ Ministerului Finanțelor Publice, în calitate de acționar unic al companiei, să explice public ce măsuri va adopta cu privire la astfel de atitudini și situații, protejând cei peste 2700 de angajați ai companiei, familiile lor și cele câteva milioane de participanți la jocurile organizate de CNLR.

Deputat
Liliana Mincă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii