Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cursuri gratuite - Eforie

ro

20 Jun, 2011 16:50 1207 Marime text

Daca vrei sa lucrezi in turismul balnear si nu esti calificat, proiectul Calificarea in turismul balnear - o sansa pentru viitor, proiect cofinantat din Fondul Social European prin programul operational sectorial dezvoltarea resurselor umane 2007 - 2013 iti vine in ajutor. Esti consiliat sa te califici In meseriile de BAIES, NAMOLAR, TEHNICIAN MASEUR.

ALTE CURSURI GRATUITE DE CALIFICARE PENTRU CARE POT OPTA CEI DIN EFORIE, BENEFICIARI SI EI AI PROIECTULUI DE FINANTARE SUNT PENTRU MESERIILE bucatar, cofetar patiser, technician in gastronomie, technician nutritionist, ospatar, camerista, technician in hotelarie, administrator de pensiune, agent de turism - ghid, organizator de conferinte, targuri si expozitii.

Ca si conditii de inscriere trebuie sa fii angajat cu contract de munca, sa prezinti o adeverinta de la locul de munca si o declaratie pe proprie raspundere ca te inscrii de bunavoie la curs.

Inscrierile la cursurile se vor vor organiza pe raza orasului eforie se pot face la sediul primariei din strada progresului nr.1 din eforie sud.

Pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul www.lucreazainturism.ro

La absolvirea cursului, vei primi un certificate de calificare recunoscut European.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii