Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:36 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cupa Maritimo la Streetball - ediţia a II-a

ro

13 Jun, 2013 20:06 1262 Marime text
Actor important pe scena constănţeană, şi nu numai, centrul comercial Maritimo Shopping Center aruncă o nouă provocare în spaţiul social, care antrenează spiritul de echipă, condiţia fizică, fair-play-ul, curajul şi dragostea de sport. Provocarea constă în participarea la cea de-a doua ediţie a Cupei Maritimo la Streetball, ce va avea loc sâmbătă, 15 iunie, şi duminică, 16 iunie, pe terenurile de baschet special amenajate în parcarea centrului comercial. Evenimentul este organizat în parteneriat cu CS Phoenix Constanţa.
              Vorbeşte cu prietenii sau colegii, adună o echipă de minim 3 playeri şi înscrie-ţi echipa la cel mai spectaculos eveniment de streetball organizat la Constanţa. Dovediţi că aveţi curaj, că sunteţi ambiţioşi, că vă place sportul, că ştiţi schemele, arătați fair-play şi aveţi şansa să ne luaţi Cupa Maritimo, precum şi o mulţime de alte premii.
              Echipele vor fi împărţite în două categorii: începători (8-10 ani; 11-12 ani; 13-14 ani; 15-16 ani; 17-18 ani; +18 ani) şi avansaţi (8-10 ani; 11-12 ani; 13-14 ani; 15-16 ani; 17-18 ani; +18 ani).
          Cei prezenți la eveniment vor avea parte de multe surprize printre care concurs de Slam Dunk, concurs de aruncări la coș și multe altele.
          Înscrierile sunt acceptate până pe 13 iunie, ora 20:00, la biroul Info Desk din incinta Maritimo Shopping Center.
          Ia-ţi echipamentul de sport, starea de spirit şi condiţia fizică şi vino la cel mai tare eveniment de Streetball! Te aşteptăm!
           
                                         
Despre Maritimo          
Maritimo Shopping Center este amplasat în Constanța pe bulevardul Aurel Vlaicu și este cel mai mare centru comercial din Dobrogea. Găzduiește peste 130 de chiriasi, o zonă de restaurant și cafenele, multiple facilităţi pentru petrecerea timpului liber, un cinematograf multiplex cu opt săli, un centru de fitness, squash şi billiard. O parcare generoasă cu peste 2.200 de locuri asigură accesul ușor și confortul vizitatorilor.
Despre IMMOFINANZ Group
IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii de imobiliare listate din Europa și este inclusă în indicele ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori din Viena. De la înființarea sa, în 1990, IMMOFINANZ Group şi-a constituit un portofoliu de proprietăți de înaltă calitate. La ora actuală, acesta cuprinde peste 1.830 proprietăţi cu o valoare de piaţă de aproape 9,81 miliarde euro. Activitatea de bază a IMMOFINANZ Group constă în achiziția și managementul investițiilor în proprietăți, dezvoltarea de proiecte imobiliare și vânzarea acestora. IMMOFINANZ Group își concentrează activitatea pe segmentele de retail, birouri, logistică şi rezidenţial în opt pieţe regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia. Pentru mai multe informații accesați: www.immofinanz.com
IMMOFINANZ Group în România
IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, cu un portofoliu de 87 de proprietăți, format în cea mai mare parte din clădiri de birouri și spații comerciale, estimat la 1.029,3 millioane de euro. România se clasează pe locul al treilea în portofoliul Grupului, cu o cotă de 10,5%, după Austria, cu 40,3% și Rusia cu 10,7%. În iunie 2011, IMMOFINANZ Group a semnat achiziția Adama, un dezvoltator imobiliar de vârf din Europa de Sud-Est, cu operațiuni importante pe piața rezidențială din România. Tranzacția a consolidat operațiunile IMMOFINANZ Group în domeniul construcțiilor și al dezvoltărilor rezidențiale din regiune, în special în România. Further information under: www.immofinanz.com.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii