Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COSMOTE România oferă comunicare de înaltă calitate prin HD Voice

ro

15 Apr, 2013 19:29 698 Marime text
Începând de astăzi, clienţii COSMOTE România pot trăi fiecare conversaţie mult mai intens, beneficiind de cea mai importantă evoluție a tehnologiei de comunicare vocală din ultimele două decenii: tehnologia HD Voice, care permite o calitate audio cu o claritate de cristal şi o experienţă superioară de utilizare, printr-o diferenţiere crescută a conversaţiei de zgomotul de fundal, sporind acurateţea apelului.

„Standardul de telefonie HD Voice nu doar îmbunătăţeşte claritatea şi naturaleţea convorbirii, ci și conferă un sentiment de comunicare transparentă, facilitând recunoaşterea vocii interlocutorului. De asemenea, această tehnologie oferă o diferenţiere mult mai bună a sunetului. Clienţii pot experimenta acum o calitate sporită a apelurilor vocale, pe măsură ce noul serviciu oferă o interacţiune la distanţă capabilă chiar să transmită emoţie, prin inducerea unui sentiment de proximitate între apelanţi”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE România.

Clienţii COSMOTE România care utilizează un terminal compatibil HD Voice pot experimenta o claritate mai mare a sunetului, un zgomot de fundal redus şi chiar senzaţia că persoana cu care discută se află în aceeaşi cameră. Pentru a se bucura de beneficiile acestei noi tehnologii, atât apelantul, cât şi persoana apelată trebuie să dețină telefoane mobile compatibile cu HD Voice, apelurile fiind efectuate prin intermediul tehnologiei 3G.

Serviciul HD Voice este disponibil la nivel naţional pentru apelurile în reţea prin intermediul tehnologiei 3G, portofoliul COSMOTE România incluzând în prezent 25 modele de terminale compatibile, printre care smartphone-uri Apple, Nokia, Sony, HTC, LG. Gama de dispozitive compatibile cu HD Voice va fi extinsă în următoarea perioadă. Întreaga listă de terminale compatibile, precum și mai multe informații despre această tehnologie, sunt disponibile aici.

La sfârșitul lunii martie, COSMOTE România oferea viteze de descărcare de până la 43,2 Mbps pentru Internetul mobil în 159 de oraşe şi 900 localităţi din România, acoperind 47% din populaţie. Mai mult, clienţii se puteau bucura de viteze de până la 21,6 Mbps în tehnologia HSPA+ în 189 de oraşe din ţară. În total, serviciile 3G acoperă în prezent peste 73% din populaţia României.

***
COSMOTE România avea aproximativ 6,3 milioane de clienţi la 31 decembrie 2012. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 20.4 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii