Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conferinţa de închidere a proiectului “Centru multifuncţional o şansă pentru viitorul copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi fizice, psihice şi sociale din regiunea Nord – Vest, Sud – Est şi Sud-Vest Oltenia"

ro

26 Jun, 2013 21:37 921 Marime text
Fundaţia World Vision în parteneriat cu Primăria Municipiului Medgidia, a organizat o conferinţă de presă pentru finalizarea proiectului “Centru multifuncţional o şansă pentru viitorul copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi fizice, psihice şi sociale din regiunea Nord –Vest, Sud-Est şi Sud-Vest Oltenia", proiect care nu se opreşte aici şi işi continuă activitatea şi cu Asociaţia Med-Cer Medgidia.
  Evenimentul a avut loc la restaurantul Luxor, începând cu orele 10.00.
  În deschiderea conferinţei de presă, a luat cuvântul edilul oraşului, Marian Iordache, care a menţionat că până la înfiinţarea centrului de recuperare din cadrul Spitalului Municipal Medgidia, copii care aveau probleme de sănătate, făceau chinoterapie, la Spitalul din Cernavodă şi Spitalul Clinic Judeţean Constanţa.
  Aşadar pentru a le uşura viaţa copiilor, s-a susţinut înfiinţarea unui centru de recuperare la Medgidia.
  Acest proiect urmăreşte îndeplinirea a două obiective şi anume: partea de asistenţă socială, recuperare şi partea educaţională. În cadrul acestui proiect îşi desfăşoară activitatea un număr de nouă persoane, oameni specializaţi în psihopedagogie specială şi asistenţă socială, care au în spate o activitate însemnată în ceea ce priveşte asistenţa socială a persoanelor cu dizabilităţi.
  Contributia Primăriei Municipiului Medgidia, constă în alocarea sumei de 33.288 lei, pentru susţinerea derulării proiectului pe o perioada de 6 luni, cu posibilitatea de prelungire.
  La acest eveniment au participat : Asociaţia Voluntarilor din Medgidia, Asociaţia Med-Cer Medgidia, Fundaţia Holt Medgidia, reprezentanţi ai unităţilor de învăţământ, angajaţi ai Primăriei Municipiului Cernavodă şi Direcţia Generală de Asistenţă şi Protecţia Copilului Constanţa.
 
26 iunie 2013
Compartimentul Relaţii Publice şi Presă
Primăria Municipiului Medgidia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii