Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concert de pian cu Daniel Bucurescu la ICR Berlin

ro

26 Jun, 2013 21:27 999 Marime text
Concertele de muzică clasică organizate la Institutul Cultural Român din Berlin au devenit în decursul anilor unul dintre programele apreciate constant de un public meloman avizat. Interpreți români de mare talent au pus în valoare un program muzical extrem de variat și bogat.

Unul dintre aceste talente, Daniel Bucurescu, va interpreta în data de 27 iunie 2013, începând cu orele 19.30 lucrări din opera marilor compozitori Beethoven, Scriabin și Chopin.

Daniel Bucurescu, născut în 1990 la Berlin, a concertat atat solo, cât și alături de orchestră. A primit numeroase premii în cadrul concursului „Jugend musiziert“ (Tineretul face muzică) și a participat la concertele Filarmonicii din Berlin, ICR Berlin, sau la ale Universității de Arte din capitala germană. În prezent, Daniel Bucurescu studiază la Universitatea de Muzică și Dans din Rostock, in clasa profesorului Stephan Imorde.

De la începutul anului pe scena muzicală a ICR Berlin au încântat auditoriul violoncelistul Marcel Spinei, saxofonistul Nicolas Simion, contrabasistul Arthur Balogh, pianistul Cătălin Șerban și violoncelistul Valentin Răduțiu.
Seria de concerte de muzică clasică revine la sediul ICR Berlin din toamnă.
Programul complet al ICR Berlin il gasiti pe www.rki-berlin.de si pe Facebook .
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii