Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălina Ponor și Tommy Ramos își donează amprenta palmei în scop caritabil

ro

28 Jun, 2013 18:44 2192 Marime text
Cătălina Ponor și iubitul ei, gimnastul Tommy Ramos, se alătură campaniei “O amprentă pentru viață”, inițătă de Smallprint România. “Amprentarea” Cătălinei și a lui Tommy se va întâmpla chiar sub ochii fanilor și ai presei sâmbătă 29 iunie, în magazinul Diverta din City Park Constanța și va fi posibilă cu ajutorul unui kit special, disponibil în exclusivitate în rețeaua magazinelor Diverta. Cei care doresc să o întâlnească pe Cătălina Ponor și să descopere Kitul Magic Smallprint sunt așteptați sâmbătă, de la ora 12.00 în Diverta City Park.

Campania “O amprentă pentru viață” își propune să ajute copiii defavorizați, abandonați de părinții biologici, aflați în grija Asociației Emanuel din Dej. Cătălina Ponor și Tommy Ramos au răspuns pozitiv invitației de a se alătura campaniei și de a-și licita amprenta palmei pentru a-i ajuta pe acești copii.
Cu această ocazie, Cătălina va prezenta Kitul Magic adus în România de Smallprint și distribuit în exclusivitate de Diverta, cu ajutorul căruia pot fi luate amprentele palmei, a tălpii sau chiar a buzelor, în cele mai mici detalii. Ceea ce diferențiază acest kit de altele este acuratețea de redare a amprentei, dar și faptul că soluția folosită este nontoxică și poate fi folosită la copii, încă din prima zi de viață. În plus, amprenta, odată imprimată pe hârtia specială din Kitul Magic, poate fi apoi transpusă pe argint pur și transformată în pandant. Astfel, Cătălina și Tommy își vor dona amprentele palmelor, ce vor fi ulterior transpuse pe un pandant de argint licitat pe pagina de Facebook a Catalinei. Banii vor fi redirecționați către asociația Emanuel.
Printre cei mai entuziasmați de Kitul Magic sunt părinții care își doresc să imortalizeze mânuța sau piciorușul copilului lor, astfel că la evenimentul de sâmbătă sunt așteptați cu precădere părinți.
Cătălina Ponor se va juca cu cei mici și va da autografe.
-//-
Sub sloganul "Mereu ceva nou", Diverta este cel mai important retailer de entertainment și dezvoltare personală, cu magazine în cele mai importante orașe ale țării, organizate dupa un concept unic, creat pe baza preocupărilor publicului și structurate pe trei zone de interes: "Imi place", "Ma joc si învat" și "Am succes". Diverta pune accent pe noutate și inovație si oferă o soluție de a ține pasul cu viața cotidiană pe toate planurile vieții fiecăruia: profesional, hobby și familie. In magazinele Diverta se găsesc categorii variate de produse precum carte, film, jucării, jocuri video, papetarie.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii