Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caravana Cărţii BookLand vă aşteaptă până pe 21 iulie în parcarea de la City Park Mall Ca să ai cu ce!

ro

11 Jul, 2013 12:24 985 Marime text
Constănţenii ne-au demonstrat de fiecare dată că sunt niște cititori frenetici, așa că BookLand îi aşteaptă în continuare la Constanţa. Până pe 21 iulie, se instaurează dictatura livrescului în parcarea de la City Park Mall, unde toți sunt asteptați cu oferte irezistibile la cărți, muzică, film și jocuri. Bineînțeles, este loc și de distracție și voie buna! Evenimentele artistice şi culturale nu vor lipsi.

Ai cu ce te lăuda?

Caravana BookLand pune la dispoziţia pasionatilor de carte si cultură cele mai noi apariţii editoriale, care vor face viaţa mult mai frumoasă şi conversaţiile mai interesante. Peste 6000 de titluri la preţuri de producător de la aproape 100 de edituri.
 
Despre BookLand
 
Caravana BookLand
Caravana BookLand este o serie inedită de târguri mobile de carte, muzică, film şi jocuri, aflată la a 3-a editie, prezentă pe parcursul anului 2013 în 19 oraşe din ţară, timp de 42 de săptămâni (5 Martie – 23 Decembrie). Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin amploarea geografică, cât si prin formatul dinamic cu servicii integrate puse la dispozitia editurilor (logistică / vânzare / promovare). BookLanderii sunt aşteptati in principalele pieţe, parcuri şi centre comerciale din ţară cu mii de titluri la preţ de producator, premii şi momente de exceptie.
Libraria online www.book-land.ro
Pentru a pastra legatura continua cu clientii întâlniti în Caravană, BookLand a lansat în noiembrie 2011 şi libraria online www.book-land.ro, care oferă peste 27,000 titluri carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotică. Pe lângă preţurile reduse cu până la 25%, în fiecare colet clientii găsesc cadouri variate de la o săptămână la alta. Odată creat contul pe www.book-land.ro clientii beneficiază de un voucher de 5 lei, iar prima comandă în valoare de minim 50 lei se livrează cu cost de transport zero.”
 
Le multumim pentru sustinere partenerilor media:
Antena 1 Constanta, Adevărul, Constănţeanul, Atitudinea, Cuget Liber, Observator de Constanta, Radio Mamaia, Radio Neptun, Radio Sky, Replica de Constanta, Telegraf online, Tv Neptun, Ziua de Constanţa, Litoral TV, Radio Constanţa, Zile si nopti
 
Presa nationala:
Prima TV & MagicFM, Hyperliteratura.ro, realitatea.net, Eva.ro, National-magazin.ro, Ziare.com, NiNuzer.ro, Stirilazi.ro, Romaniapozitiva.ro, Copilul.ro, Renne.ro, Saptamana.com, Adevarul.ro, Ziarelive.ro, Edu-news.ro, Cefacemimi.ro, Visineu.ro, E-stireazilei.ro, Egophobia.ro, Ultima-ora.ro, Larevista.ro, mujer.ro, lyla.ro, 121.ro, 9am.ro, iqads.ro, tpu.ro, semnebune.ro, vreaubilet.ro , tree.ro, bebelu.ro, teenpress.ro, addox.ro, amelie.ro, feminis.ro, one.ro, ftr.ro, jurnallifestyle.ro, bookuria.info, ele.ro, walking-on-letters.blogspot.ro, calendarevenimente.ro, amdoar18ani.ro, instilulmeu.ro, business24.ro, serialreaders.com, stiriong.ro, ziare-pe-net.ro, pe scurt.ro, ultima-ora.ro, femeiastie.ro, ziarelive.ro, dacicool.ro, fabuloasa.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii