Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cadouri inspirate, cu reduceri şi promoţii la Oktal.ro, toată luna martie

ro

05 Mar, 2013 21:40 973 Marime text
Oktal.ro, magazinul online de IT&C şi electrocasnice cu cea mai mare experienţă pe piaţa românească de comerţ electronic, propune şi în luna martie 2013 o avalanşă de reduceri şi promoţii, făcând astfel cumpărăturile pe internet şi mai plăcute. Cele mai dorite produse au devenit mai accesibile, performanţa de top fiind mai tentantă decât oricând. Femeile pot fi răsfăţate cu o mulţime de cadouri, căci luna martie le este dedicată.

Oktal.ro promovează produsele de calitate, acestea putând deveni cadouri de folosinţă îndelungată, cu adevărat utile. "A face un cadou inspirat în martie unei femei dragi din viaţa ta, poate însemna mai mult decât un cadou de moment. Un smartphone, o tabletă sau un laptop reprezintă un cadou pe care îl dăruieşti, practic, iar şi iar: de fiecare dată când este folosit, un astfel de cadou îi aminteşte posesoarei de cel care i l-a oferit", spun reprezentanţii magazinului online.

"Sentimentele nu sunt condiţionate niciodată de cadouri, iar cele mai valoroase lucruri nu se pot cumpăra cu bani. Totuşi, ne place să oferim şi să primim cadouri, probabil că sentimentul plăcut pe care îl simţim când primim un cadou concurează doar cu sentimentul pe care îl simţim când o persoană dragă este încântată de un cadou pe care îl oferim. În luna dedicată femeilor, suntem aproape de clienţii noştri şi le propunem cadouri cu "efect" pe termen lung, cadouri care nu se rezumă doar la cheltuirea de bani, cadouri care oferă cu adevărat valoare. Să oferi un smartphone, o tabletă sau un laptop nu înseamnă doar un accesoriu, ci înseamnă că-i oferi acces la comunicare, informaţii, creativitate şi divertisment, cadouri multifuncţionale cu adevărat utile", spune Dan Dumitrescu, General Manager al companiei Elka-Oktal Group, care deţine Oktal.ro.

Laptopuri, tablete, telefoane mobile, televizoare, electrocasnice şi multe altele - toate sunt în promoţii pe www.oktal.ro. În februarie, smartphone-urile şi tabletele au fost printre cele mai alese produse de către cei care au dorit să ofere cadouri persoanelor speciale din viaţa lor. Oktal.ro a analizat produsele cele mai vizualizate pe website, acestea fiind în prim-plan cu promoţii în această lună.

Pe segmentul de laptop-uri, performanţa creşte continuu, însă preţurile rămân pe loc, ba chiar se micşorează prin promoţii. O campanie deosebită este cea lansată de Toshiba, campanie în care magazinul online Oktal.ro este partener. Până pe 18 martie, cei ce achiziţionează un laptop Toshiba pot câştiga unul dintre cele 31 de televizoare LED Toshiba 32BL502, prin tragere la sorţi. În plus, la fiecare laptop Toshiba cumpărat, organizatorii campaniei oferă şi un cadou garantat: voucher de 150 lei valabil în magazinele Douglas pentru laptopurile din seria C, aparat foto Nikon L310 pentru laptopurile din seriile U şi Z, aparat foto Nikon S2600 pentru laptopurile din seriile L şi P. Astfel, un cadou oferit înseamnă implicit şi un cadou primit.

Cumpărăturile pe www.oktal.ro pot fi plătite şi în rate, variantele de creditare oferind posibilitatea de a alege cadouri fără a face un efort financiar semnificativ. Credit Europe Bank (prin CardAvantaj), BRD Finance, Banca Transilvania (prin programul Star BT), Garanti Bank (prin Bonus Card) şi Cetelem sunt partenerii financiari care le permit clienţilor Oktal.ro să cumpere online toate produsele dorite. Cu rate cu 0% dobândă, alăturate reducerilor şi promoţiilor pregătite de Oktal.ro, orice sesiune de shopping va fi cu siguranţă mai placută şi mai relaxată.

Oktal.ro garantează satisfacţia prin promisiunea de returnare a banilor în cazul în care clientul, în maxim 30 de zile de la achiziţie, doreşte să returneze un laptop sau netbook, nemulţumit de performanţele acestuia - proces rapid şi uşor, fără penalităţi şi fără necesitatea invocării unui motiv.

De asemenea, Oktal.ro oferă "E-Service", un program complet gratuit care îi ajută pe clienţi să economisească timp şi bani. În perioada de garanţie a produselor, clienţii Oktal.ro pot completa online un formular, în cazul apariţiei unei probleme. Ulterior, un operator de service va prelua solicitarea şi va contacta telefonic sau prin e-mail clientul. Preluarea produsului defect va fi făcută de către un curier trimis şi plătit de Oktal.ro, iar returnarea produsului la client va fi făcută în aceleaşi condiţii favorabile pentru client.

Oktal.ro este un magazin online cu profil IT&C şi membru fondator al Asociaţiei Române a Magazinelor Online (ARMO). Magazinul este administrat de Elka-Oktal Group, companie cu o experienţă de peste 15 ani în comercializarea calculatoarelor şi a componentelor PC şi unul din cei mai longevivi furnizori de pe piaţa IT din România.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii