Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Burn sărbătorește Ziua Internațională a Skateboarding-ului la Electric Castle!

ro

20 Jun, 2013 16:49 1357 Marime text
 
Pe 21 iunie, în fiecare an, întreaga lume sărbătorește nașterea unui fenomen: skateboardingul. Sportul care a devenit stil de viață și expresia absolută a energiei, creativității și a libertății.
 
 Suntem în locul perfect pentru Go Skateboarding Day! Un super setup de skate, bmx și role instalat pe domeniul Castelului Banffy de lângă Cluj-Napoca, 4 scene de muzică și atmosferă de festival. Să înceapă sărbătoarea!
 
De pe 21 până pe 23 iunie, burn își mută brigada de rideri la festivalul Electric Castle, într-un spot de cultură urbană marca Street Heroes, pentru trei zile de skate, bmx, role și graffiti.
 
Programul celor 3 zile de concursuri conține free-session-uri de skate, bmx, rollerblading și concursuri zilnice cu premii pentru best tricks, best lines și best riders. Ziua de dat se deschide în jurul orei 12:00 și, până seara târziu, skatepark-ul își așteaptă riderii și publicul.
 
Cum se lasă noaptea, scenele Electric Castle vor zgudui domeniul. Vinovați vor fi Morcheeba, Pendullum (DJ Set), Feed Me (DJ Set), James Zabiela, Dope D.O.D, Telepopmusik, Dub Pistols, Wankelmut, Stanton Warriors, dar și CTC, Șuie Paparude, ROA, Gojira și Planet H, Silent Strike, the Model și mulți alții.
 
Tot la primul festival al Clujului, burn lansează Academia Street Heroes, un fel de „școală de coolness”. Mentorii Academiei sunt eroii multi-decorați ai străzii - 3 invitați-surpriză care vor preda noțiuni de bază în graffiti, plus lecții de skate sau bmx predate de riderii burn. 
 
Ajuns la al patrulea an de existență, Street Heroes este un eveniment creat și prezentat de Ollie Gang Shop și susținut de burn. E prima oară când fenomenul iese din București.
 
 
www.facebook.com/the.oven.byburn
www.facebook.com/streetheroesfestival
www.streetheroes.ro
www.facebook.com/olliegangshop
--
 
Despre Street Heroes
 
Prima ediţie a festivalului a avut loc în 2010 și a strâns laolaltă cele mai mari nume de sport extrem, artă urbană şi muzică, atât pe plan naţional, cât şi internaţional. Peste 12.000 de persoane au semnat condica de prezenţă în skatepark-ul din Parcul Tineretului pentru a-i urmări în acţiune pe skaterii şi bikerii echipei Carhartt Europe, alături de eroii alternativi autohtoni, pentru a admira turul de forţă al grafferilor, flow-ul street dancer-ilor şi evoluţiile live ale muzicienilor.
 
Despre burn
 
burn energy e combustibilul celor creativi, care au ceva de spus și care vor ca toată lumea să afle despre visul lor. În România, burn susține comunitățile de skateboard, bmx, snowboard și muzică electronică, urmărind în primul rând creșterea performanței prin creativitate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii