Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

2011 - anul implicarii civice in activitati de voluntariat

ro

15 May, 2011 21:52 799 Marime text

In luna mai, Corpul Voluntarilor Garzii Nationale de Mediu a organizat mai multe evenimente cu ocazia Saptamanii Nationale a Voluntariatului. Practic, in fiecare zi a saptamanii a fost organizata cate o activitate, fie ca este vorba de informari, activitati educative cu elevii, activitati cultural sau sportive.

Duminica, 15 mai, incepand cu ora 12.00, Corpul Voluntarilor Garzii Nationale de Mediu sprijiniti de Green Revolution, vor desfasura, in comun o activitate de tip flash-mob pe biciclete, activitate menita sa stimuleze voluntariatul prin miscare. Alaturi de voluntarii de mediu, sunt invitati sa participe la aceasta activitate si jurnalistii.

Corpul Voluntarilor Garzii Nationale de Mediu este o structura formata din voluntari, preocupati de probleme privind protectia mediului inconjurator. Ne-am infiintat in anul 2008, avand ca obiective sesizarea catre autoritati a incalcarilor legislatiei privind mediul. Am desfasurat, in aceasta perioada activitati de constientizare publica, de educare a tinerei generatii, am organizat conferinte si mese rotunde, am participat la actiuni de ecologizare si de plantare de copaci. Am atras langa noi persoane din diverse zone ale vietii sociale, cum ar fi profesori, ingineri, juristi, studenti sau elevi. Toti animati de dorinta de a crea un mediu mai bun.

Birou comunicare

Corpul Voluntarilor Garzii Nationale de Mediu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii