Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:34 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul Claudiu-Iorga Palaz promoveaza modernizarea administratiei publice din judetul Constanta

ro

16 Nov, 2009 19:55 961 Marime text

Prefectul Claudiu-Iorga Palaz promoveaza modernizarea administratiei publice din judetul Constanta

În calitatea sa de coordonator al Grupului Judeţean de Modernizare a Administraţiei Publice, prefectul Claudiu-Iorga Palaz a dispus realizarea unei analize privind măsurile întreprinse la nivelul instituţiilor publice din judeţ pentru reforma/ modernizarea sistemului administrativ.
Printre aspectele cuprinse în macheta de raportare transmisă spre completare tuturor primăriilor din judeţ se numără relaţia cu publicul, accesul cetăţenilor la informaţiile de interes public, implementarea sistemului de management al calităţii, utilizarea intranetului în cadrul operaţiunilor de gestionare şi prelucrare a informaţiei sau disponibilitatea pentru dezvoltarea/implementarea instrumentelor moderne de management din Programul Multianual de Modernizare şi din Cadrul Comun de Autoevaluare a modului de funcţionare a instituţiilor publice.
După centralizarea tuturor datelor sosite din judeţ, membrii Grupului Judeţean de Modernizare vor acorda consultanţă primăriilor, în funcţie de solicitări.

36/CP/16.11.2009                                                                                                                                    Cancelaria prefectului

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii