Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul Claudiu-Iorga Palaz a dispus internarea pacientilor aflati in tratament prin hemodializa

ro

18 Dec, 2009 23:13 883 Marime text

Prefectul Claudiu-Iorga Palaz a dispus internarea pacienţilor aflaţi în tratament prin hemodializă

 În conformitate cu dispoziţiile secretarului de stat Raed Arafat privind internarea pacienţilor dializaţi din zonele îndepărtate ale judeţului, prefectul Claudiu-Iorga Palaz a dispus o serie de măsuri pentru evitarea unor eventuale situaţii extreme. Astfel, în seara zilei de joi, 17.12.2009, pacienţii care urmau să efectueze dializă în cursul zilei de astăzi au fost internaţi  la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, iar pacienţii Centrului Privat de Dializă Fresenius, proveniţi din zonele exterioare municipiului Constanţa, au fost transportaţi şi cazaţi la Căminul Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”.

De asemenea, Autoritatea de Sănatate Publică a centralizat situaţia medicilor şi a femeilor însărcinate pe care le au aceştia în evidenţă, cu datele lor de contact, pentru a putea interveni în timp util, în caz de urgenţă. Gravidele care prezintă risc au fost internate deja, preventiv, în maternităţile spitalelor din judeţ.

Aceste măsuri vor fi menţinute pe toată perioada menţinerii atenţionării meteorologice – cod galben.

Nr.57/CP/18.12.2009                                                                                                      Cancelaria Prefectului

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii