Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Masuri pentru evitarea blocajelor din trafic, pe rutele Constanta-Harsova si Constanta-Cernavoda

ro

06 Apr, 2009 23:06 897 Marime text

Nr.4047/6 apr. 2009

Comunicat de presă

La propunerea Prefectului Tit-Liviu Brǎiloiu, în cursul zilei de astăzi, 6 aprilie 2009, a avut loc o întâlnire cu reprezentanţii autorităţilor locale din comunele intens tranzitate pe perioada sezonului estival. Întâlnirea a vizat necesitatea luării de măsuri pentru evitarea blocajelor din trafic, pe rutele Constanţa-Hârşova şi Constanţa-Cernavodă.
Printre posibilităţile luate în discuţie a fost şi modificarea limitei de viteză de la 50km/h la 70km/h, pe DN 2A Constanţa – Hârşova  şi pe DN 22 C Constanţa – Cernavodă. În eventualitatea în care, Serviciul Poliţiei Rutiere din cadrul IJP Constanţa şi administraţia locală a comunelor aflate pe aceste rute consideră că modificarea este oportună, se va dispune aplicarea noilor reglementări prin Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri.
De asemenea, în cadrul întâlnirii, s-a analizat şi posibilitatea redirecţionării transportului greu şi al camioanelor pe rute ocolitoare.   

Prefectul Tit-Liviu Brăiloiu: “Trebuie să găsim soluţii pentru evitarea blocajelor şi fluidizarea traficului. Sperăm că şi mass-media ne va ajuta pentru a promova varianta Constanţa-Hârşova, deoarece problema acută este preluarea circulaţiei de pe autostradă şi degajarea traficului între Cernavodă – Murfatlar.”

Liliana Naclad
Director Cancelarie

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii