Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:49 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AUREL SUSMAN - NOUL DIRECTOR AL A.P.I.A. - Constanta - 03.04.2009

ro

03 Apr, 2009 00:00 1880 Marime text

Nr. 3963/3.04.2009
COMUNICAT DE PRESĂ

 AUREL ŞUŞMAN - NOUL DIRECTOR AL A.P.I.A. - Constanţa

 Începând de astăzi, 3 aprilie 2009, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură are un nou director. Aurel Şuşman a fost numit în această funcţie prin decizia nr. 461/2.04.2009 a Directorului General al APIA, Daniel Constantin.
 În calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu, prefectul judeţului Constanţa, Tit-Liviu Brăiloiu va da citire Deciziei amintite, în ziua de luni, 6 aprilie 2009, ora 12.00, în Sala ovală a Prefecturii Constanţa.
 Consultant în domeniul investiţiilor în agricultură, domnul Aurel Şuşman este licenţiat în drept al Facultăţii “Nicolae Titulescu” din Craiova, şi specialist în Drept Civil şi Comercial. Experienţa, în domeniul agriculturii şi al marketingului, îl va ajuta pe noul director în dezvoltarea relaţiilor cu administraţia locală, asigurând o bună  colaborare între fermieri şi APIA, în vederea optimizării operaţiunilor financiare legate de gestionarea fondurilor alocate.
 Prioritatea noului director este clarificarea aspectelor legate de respectarea termenului de începere a plăţilor din fondurile europene aferente anului 2008. De asemenea, va avea în vedere depunerea cererilor pentru plata pe suprafaţa aferentă anului 2009, cât şi informarea agricultorilor cu privire la formele de sprijin care se acordă în acest an, atât din fondurile comunitare, cât şi din bugetul naţional.
Aurel Şuşman, director APIA: “Consider că noua funcţie îmi va da posibilitatea să aduc în judeţul Constanţa politica Guvernului în ceea ce priveşte prioritatea sprijinirii agriculturii, printr-o eficientă colaborare, atât cu administraţia publică centrală şi locală, cât mai ales cu cei ce cunosc într-adevăr pământul -  fermierii - cei care, de multe ori au fost fie neglijaţi, fie nedreptăţiţi.”.  

Liliana Naclad
Director Cancelarie

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii