Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:10 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Subofițer decedat intr-un accident rutier

ro

03 Aug, 2009 21:54 877 Marime text

Două cadre ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea" al județului Constanța au fost implicate în accidentul produs astăzi, la ieșirea din orașul Ovidiu. Evenimentul a fost anunțaț la ora 14¹³ prin numărul unic de apel pentru situații de urgență 112. La sosirea la locul accidentului a echipajului pentru descarcerare s-a constatat că ocupanții autoturismului marca Mitsubishi erau cadre ale ISU „Dobrogea": şoferul plt. Vîrciu Şerbănescu Ionuţ angajat pe funcţia de conducător auto și Mocanu Traian, personal contractual (civil), ambii fiind la Serviciul Logistic.

Din nefericire, echipajele ISU „Dobrogea" care au intervenit pentru descarcerarea șoferului, l-au găsit pe subofițerul Vîrciu Şerbănescu Ionuţ decedat.

Cei doi își desfășoară activitatea în program 08:00 - 16:00, iar la momentul producerii accidentului se aflau în timpul programului și se pare că au părăsit unitatea fără aprobare.

La nivelul ISU „Dobrogea" se va constitui o comisie care va cerceta cauzele și împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Purtător de cuvânt,
Paula Anghel

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii