Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:51 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moş Crăciun în vizită la copiii pompierilor militari

ro

25 Dec, 2013 15:38 463 Marime text
Sărbătorile de iarnă aduc bucurie în ochii şi sufletele copiilor care se gândesc doar la primii fulgi de zăpadă şi la sacul pentru cadouri al Moşului şi niciun adult nu poate rămâne indiferent la dorinţele şi visurile micuţilor.              
Ca urmare, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa şi Clubul Sportiv „Pompierul” au oferit cadouri copiilor pompierilor militari.
Având în vedere că 700 de copii cu vârsta până în 14 ani au primit pachete cu dulciuri şi jucării, cei mai nerăbdători dintre ei l-au aşteptat pe Moşu`vineri, 20 decembrie 2013, la Pavilionul Expoziţional Constanţa. Ceilalţi, l-au primit pe bătrânelul rotofei şi zâmbitor astăzi, în curtea Detaşamentului de Pompieri Constanţa-Oraş.
Pentru a putea oferi aceste cadouri celor mici, Moşul a avut parte de ajutorul celor pe care cu drag îi numim spiriduşi – Consiliul Judeţean Constanţa, City Park Mall, SC Dobrogea Grup SA, Carrefour Constanţa, Selgros, Cora şi SC Transilvania General Import-Export SRL Oradea.
Copiii s-au bucurat de cadourile primite şi le mulţumesc tuturor celor care au făcut posibilă serbarea sosirii Moşului.
 
Purtător de cuvânt
Paula Anghel
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii