Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:24 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Constanţa

ro

29 Jan, 2014 19:13 684 Marime text
Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Constanţa face următoarele precizări foarte importante
 
Având în vedere codul roşu existent la nivelul județului Constanța recomandăm cetățenilor care, în prezent, sunt blocați în trafic sau au alte urgențe cauzate de condițiile meteo nefavorabile să apeleze imediat telefonic 112.
 
Polițiștii rutieri vor însoți în mod organizat autovehiculele către locul de destinație al acestora, în funcție de posibilitățile de deplasare date de condițiile meteo, după cum urmează: din Constanța în Eforie Nord, Constanța – Murfatlar și Constanța – Ovidiu.
 
Din cauza condițiilor meteo dificile, mai multe localități din județ nu au energie electrică și apă, astfel: Ostrov (satele: Bugeag, Gârlița, Galița, Esechioi), Lipnița (Gorun, Carvăn), Oltina (Răzoare), 23 August ( Moșneni).
 
În localitatea Adamclisi autoritățile locale au cazat 8 persoane blocate în trafic.
 
De asemenea, lucrătorii din schimbul 2 și 3 de la combinatul Petromidia au fost adăpostiți în combinat și într-o unitate hotelieră din Năvodari.
 
          Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Constanţa roagă reprezentanții mass-media să mediatizeze de urgență aceste precizări foarte importante.
 
           Vom reveni cu noi date şi informaţii – din oră în oră.
 
Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii