Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:23 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ IJJ 05.08.2010

ro

05 Aug, 2010 18:30 972 Marime text

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR
JANDARMERIA ROMÂNĂ
 
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN  CONSTANŢA
„GENERAL DE BRIGADĂ TEODOR MECULESCU”
-  RELAŢII PUBLICE -
Str. Mircea cel Bătrân Nr. 108 ; Tel. : 0241.618969, Fax : 0241.616153, www.jandarmeriaconstanta.ro

 Nr. 88
 Constanţa, 05.08.2010
                          
 BULETIN INFORMATIV

Miercuri, 04 august a.c., în jurul orei 18.00, un echipaj mixt care acţiona în sistemul integrat de ordine publică, format dintr-un jandarm şi un agent al Poliţiei Medgidia s-au deplasat pe strada Păcii, din localitate, în urma izbucnirii unui scandal în care au fost implicate două familii.

Ca urmare a verificărilor, oamenii în uniformă au stabilit că Nicolae L., aflat în stare de ebrietate, s-a luat la ceartă cu Dumitru I. şi Vasile V., deranjat de maşina persoanei din urmă, parcată pentru reparaţii în faţa propriei locuinţe.
Celelalte două persoane reclamă că Nicolae L. le-a adus injurii şi, mai mult, a spart geamul autoturismului.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Poliţiei Medgidia, pentru continuarea cercetărilor, pentru comiterea faptei de distrugere.

***

 Trei minori urmăriţi de Poliţia Medgidia şi Poliţia Mangalia au fost prinşi miercuri, 04 august, în jurul orei 20.00, de un jandarm şi un agent al Poliţiei Medgidia, pe strada Mărgăritarului, din localitate, după ce au încercat să scape cu fuga.

D.A., de 15 ani din Negru Vodă, C.C., de 14 ani din Constanţa şi H.R. de 14 ani, din Constanţa au fost văzuţi iniţial de echipajul de ordine publică pe strada Republicii din Medgidia, în timp ce se opriseră în faţa unui geam deschis de la parterul unui bloc şi priveau insistent interiorul locuinţei.
La vederea oamenilor în uniformă şi în urma somaţiilor, cei trei minori au fugit pe o stradă laterală, dar au fost ajunşi din urmă, prinşi şi imobilizaţi.

Conduşi la sediul Poliţiei Medgidia, ei au declarat că aveau de gând să spargă mai multe locuinţe din oraş.  Cercetările sunt continuate în acest caz de poliţişti.

COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii