Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei bărbaţi identificaţi de poliţiştii constănţeni la scurt timp după sesizarea unei infracţiuni de viol

ro

21 Sep, 2011 15:10 744 Marime text

Trei bărbaţi identificaţi de poliţiştii constănţeni la scurt timp după sesizarea unei infracţiuni de viol

           Poliţiştii Secţiei 2 cercetează trei bărbaţi suspectaţi de participarea la comiterea unei infracţiuni de viol asupra unei tinere de 21 de ani, în cursul nopţii precedente într-un parc din municipiul Constanţa.

       La data de 20 septembrie a.c., ora 23.33, poliţiştii Secţiei 2 Constanţa au fost sesizaţi de către un tânăr, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că în timp ce se afla pe o bancă în „Parcul Tăbăcăriei”, din municipiul Constanţa, împreună cu prietena sa, în vârstă de 21 de ani, au fost acostaţi de două persoane de sex masculin, una dintre ele l-a ameninţat, iar cealaltă a luat-o pe tânără de lângă el, şi sub ameninţări, a violat-o şi a supus-o la perversiuni sexuale, după care au fugit în direcţia mall-ului din apropiere.
        În urma activităţilor de investigare desfăşurate de poliţiştii Secţiei 2, cu sprijinul colegilor de la Năvodari în cel mai scurt timp de la sesizarea faptei au fost identificaţi pe raza localităţii Năvodari, A. Mihai, de 54 de ani, din Constanţa, ca principal suspect de comiterea faptei, Ş. Valentin, de 21 de ani şi C. Marian, ambii din localitatea Mihai Viteazu, judeţul Constanţa.
În prezent cei trei suspecţi se află în cercetări sub apectul săvârşirii infracţiunii de viol, la Secţia 2 Poliţie Constanţa, urmând ca în funcţie de rezultatul investigaţiilor şi gradul de participaţie al fiecăruia, în cauză să fie formulate propuneri corespunzătoare, la unitatea de parchet care supraveghează activitatea de urmărire penală.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii