Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspecti de comiterea mai multor furturi identificati si depistati de politisti

ro

02 Jun, 2010 20:44 988 Marime text

Suspecţi de comiterea mai multor furturi identificaţi şi depistaţi de poliţişti

             Poliţiştii din Năvodari împreună cu cei ai posturilor de poliţie Corbu, Săcele, Istria, Cogealac şi Mihail Kogălniceanu, sprijiniţi de luptători D.I.A.S. au efectuat în această dimineaţă patru percheziţii la domiciliile lui P. Alexandru Constantin, de 26 de ani şi P. Gheorghe, de 31 de ani, ambii din Palazu Mic, suspecţi de comiterea mai multor furturi, în urma cărora au fost identificate bunurile sustrase.
 Astfel, în noaptea 19/20.05.2010, suspecţii au pătruns prin efracţie în curtea locuinţei lui V. Ionel din Corbu, de unde au sustras doua biciclete şi produse alimentare, în valoare totală de 1500 lei.
 În acceaşi noapte, cei doi au pătruns prin escaladarea gardului locuinţei lui S. Ion, din Corbu, în incinta curţii de unde au sustras o bicicletă, o pompă de apă şi 50 m furtun pentru irigat în valoare totală de 1200 lei şi prin acelaşi mod de operare au sustras din curtea locuinţei lui S. Gabriela, din Corbu, 130 pui de gaină, în valoare de 1000 lei.
 În noaptea de 25/26.05.2010, suspecţii au pătruns prin efracţie în curtea locuinţei lui B. Ştefan, din Corbu, de unde au sustras 120 pui de gaină în valoare de 9000 lei.
 În aceeaşi noapte şi folosind acelaşi mod de operare, suspecţii au pătruns în curtea locuinţei lui T. Stelian de unde au sustras un cărucior de butelie pentru aragaz.
           Prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate şi predat părţilor vătămate.
           Pe numele suspecţilor s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând ca în data de 03.06.2010 să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propuneri corespuntătoare.

 COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii