Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Retinut de politisti la scurt timp dupa comiterea unei talharii asupra a doi batrani din localitatea Almalau

ro

01 Jul, 2010 15:06 714 Marime text

Reţinut de poliţişti la scurt timp după comiterea unei tâlhării asupra a doi bătrâni din localitatea Almalău

 În dimineaţa zilei de 30.06.2010, ora 10.00, poliţiştii din Ostrov au fost sesizaţi de către N. Maria, de 76 de ani, din satul Almalău, cu privire la faptul că în cursul nopţii precedente, în jurul orei 01.00, în timp ce se afla la domiciliu cu soţul său, în locuinţă a pătruns o persoană ce avea faţa acoperită cu o şapcă, care prin violenţă şi ameninţări, i-au deposedat de suma de 2000 de lei.

 În scurt timp, poliţiştii au identificat suspectul în persoana lui C. Gică-Cezar, de 36 de ani, din Suceava, care, cunoscând locuinţa părţilor vătămate din satul Almalău unde a lucrat ca zilier şi având faţa acoperită cu un ciorap şi o şapcă pe cap, a pătruns pe poarta neasigurată în curtea imobilului şi, ştiind că soţia proprietarului a ieşit afară din casă pentru a verifica de ce lătrau câinii, a intrat în casă pe uşa deschisă, s-a dus la locul unde erau păstraţi banii, a luat punga în care se aflau 2000 lei şi când să iasă din locuinţă a fost surprins de proprietar şi de soţia acestuia pe care i-a îmbrâncit şi i-a ameninţat pentru a-şi asigura scăparea, după care a fugit.

După săvârşirea faptei, suspectul şi-a cumpărat diferite bunuri de uz personal şi a făcut cinste tuturor consumatorilor care se aflau într-un local public din satul Ostrov, motivând că a primit bani de la o soră din Germania. Cu ocazia depistării, asupra bărbatului poliţiştii au mai găsit 86 lei din totalul sumei sustrase.

 Pe numele bărbatului a fost emisă ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 ore, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Constanţa.

Suspectul urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii