Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Retinut de politisti in scurt timp de la comiterea infractiunii de viol

ro

06 Jul, 2010 19:26 880 Marime text

Reţinut de poliţişti în scurt timp de la comiterea infracţiunii de viol

Poliţiştii din Mereni au reţinut un tânăr de 21 de ani, suspectat de comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, viol şi  tâlhărie. Tânărul a pătruns în locuinţa unei bătrâne, a agresat-o, a întreţinut raporturi sexuale cu aceasta, după care i-a sustras bijuteriile

În data de 05.07.2010, ora 05.00, poliţiştii din Mereni, au fost sesizaţi de către S. I., de 74 de ani, din localitatea Osmancea, cu privire la faptul că aceasta a fost victima infracţiunilor de viol şi tâlhărie.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că o persoană necunoscută a pătruns prin efracţie în locuinţa victimei şi prin acte de violenţă şi ameninţări, a întreţinut cu aceasta raporturi sexuale, sustrăgându-i totodată cerceii şi verigheta pe care femeia le purta asupra sa.

În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii din Mereni au identificat pe T. Viorel, de 21 de ani, din Osmancea, suspect de comiterea faptelor, acesta fiind găsit la domiciliul surorii sale din aceiaşi localitate.

Bunurile reclamate ca fiind sustrase au fost găsite asupra tânărului, fiind recuperate şi predate părţii vătămate.

Suspectul este cercetat în stare de reţinere, pe bază de ordonanţă emisă pe o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, viol şi  tâlhărie, urmând a fi prezentat în cursul zilei de astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia şi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii