Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:09 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinşi în flagrant de poliţiştii constănţeni în timp ce transportau două dintre autoturismele sustrase

ro

23 Apr, 2012 17:26 525 Marime text

    Nr. 85095  din 23 aprilie 2012


Prinşi în flagrant de poliţiştii constănţeni în timp ce transportau două dintre autoturismele sustrase


Suspecţii au fost identificaţi şi depistaţi de către poliţişti, în scurt timp de la sesizare

La data de 30 martie a.c., poliţişti constănţeni au fost sesizaţi de către diverşi cetăţeni, despre sustragerea  în cursul nopţii precedente, a 7 autoturisme, pe pe raza municipiului Constanţa şi  a localităţii Agigea.
Demarând cercetările, în aproximativ o oră de la primirea sesizărilor, lucrătorii Compartimentului Trafic şi Furturi de Auto, din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au prins în flagrant un tânăr de 23 de ani, din Ploieşti, care împreună cu un alt alt suspect transportau prin tractare, dinspre Cumpăna spre Constanţa, două dintre autoturismele reclamate ca fiind sustrase, pe cel cu care se efectua tractarea fiind montate plăcuţe de înmatriculare false „sustrase de la un alt autovehicul”.
Primul suspect a fost imobilizat şi condus la sediul Poliţiei în vederea continuării cercetărilor, cel de-al doilea a reuşit iniţial să fugă, dar în scurt timp poliţiştii l-au identificat în persoana unui tânăr de 25 ani, din Adamclisi, totodată depistându-l la adresa unde locuia fără forme legale, pe raza localităţii Cumpăna.
În locuinţa acestuia au fost descoperite componente ale altui autoturism, sustras în noaptea de 25/26 martie a.c, a cărui caroserie s-a stabilit că fusese dezmembrată şi valorificată în cadrul unui centru de colectare a fierului vechi, din Constanţa.
Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că suspecţii valorificau autoturismele la diverse centre de colectare a fierului vechi, în sarcina lor reţinându-se până în acest moment, furtul a 8 autoturisme.
La data de 30 martie a.c. suspecţii au fost prezentaţi instanţei de judecată ce a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii